Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak nekünk van ennyi nehézség...

Csak nekünk van ennyi nehézségünk az etetéssel/evéssel?

Figyelt kérdés
Kisfiam most 6 hónapos.4200 g-mal született, most 8800g. Az első hónapban tökéletesen ment a szopi, aztán jöttek a gondok. Keveset evett, majd kevés lett a tej, de nem adtuk fel. Aztán kialakult nála nem tudni miért egy szopási sztrájk. Ez többször előfordult már.Csak félálomban tudtam megetetni, aminek az lett a következménye,h csak akkor szopizik,ha álmos.Éberen nem hajlandó.5 hónaposan majdnem átaludta az éjszakát,aztán kezdtünk hozzátáplálni.Eleinte ez is simán ment, volt, h egy egész üveg bébiételt megevett.Az éjszakáink megváltoztak,2x-3x is felkel azóta szopizni.Most pár napja nem fogadja el a bébiételt, összeszorítja a száját.Nem tudom mit rontottam el,hogy javítsam ki.Ráadásul erős székrekedése is lett.Persze a kamillateát és a vízet nem fogadja el,eddig nem ivott ilyet.Teljesen tanácstalan vagyok.A védőnőnk nincs a helyzet magaslatán, szerintem annyit sem tud mit aminek én utánajártam.Van valami oldal, ahol a helyez hozzátáplálási menetet megtalálom? Kétségbe vagyok esve!
2009. jan. 23. 13:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk igaz a szopival, nem volt gond, de olyan előfordult, hogy a pépeset nem ette napokig meg a kisfiam. Utólag rájöttünk, hogy akkor csinálja ezt amikor jön a foga és érzékeny az inye. Lehet nálatok is az a gond. Nekem azt mondta a dokinéni, hogy nem baj, ha pár napig csak szopik. Hozzátáplálás elején kisfiamnak is székrekedése volt én 2-3 naponta adtam neki glicerines kupot, azután lassan ahogy hozzászokott a kajákhoz kb 1 hónap után magától megszűnt a probléma.Próbálj meg adni neki sütőtököt vagy szilvát az segítbet, esetleg próbáldki a levolac szirupot. Remélem tudtam segíteni.
2009. jan. 23. 16:06
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. jan. 24. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!