Bajban vagyunk az etetéssel! Segítenél?
Kislányom 5 hónapos múlt, és most ott tartunk, hogy semmi nem jó neki! Már megőrülök!Születése óta bimbóvédővel szopik, és 2 óránként.Most, hogy kevesebb a tejem, el kellett kezdenünk a hozzátáplálást, mert a tápszert nem fogadja el.(tejpép, gyümölcs, főzelék) A cumisüveget szintén nem fogadja el, üti ki a kezemből, üvölt, dobálja magát.A szoptatással is gondok vannak, hetek óta iszonyatosan kínlódunk, és se a védőnő, se a gyerekorvos nem tud benne segíteni.Minden szoptatás sírásba fullad, még akkor is, ha reggel van, és csak úgy ömlik a tejem a ruhájára, a párnára, stb., szóval szerintem nem a mennyiségével van gond.
1: be sem kapja, máshová néz, üvölt
2: bekapja, meg sem szívja, kiköpi, üvölt
3: bekapja, megszívja, nem jön azonnal, kiköpi, ordít
Ráadásul ha előtte nem kap tejpépet vagy pürét, akkor óránként kell szoptatnom, mert addig bírja csak ki.Sokszor reggeltől estig csak etetek, és teljesen ki vagyok borulva.Már félek, hogy jön az etetés, és sírok a gyerekkel együtt! A Sinlac nem ízlik neki, ha egy bébiétel nem édes (pl. sárgarépa, paradicsom), nem ízlik neki.Fintorog, ki sem nyitja a száját, sír. MIT CSINÁLJAK?????Már nem bírom!!!Ráadásul a súlya is kevesebb, meg eleve csak 2,5 kilóval született.Aki tud, segítsen!
SZia!
lehet, hogy kicsit fura lesz, de nálunk is gondok voltak a szopizással ugyanezek!!
és nekem 2 hét kellett, hogy rájöjjek, hogy konkrétan nem éhes, illetve nem szabad óránként ennie egy 5 hónapos babának semmi esetre sem. max 3 óránként de naponta már csak 5/6 szor kéne ennie mert így teljesen kibillen a ritmusa illetve 1 1,5 óra alatt emésztenek a babók tehát nagyon nem jó, ha a félig emésztett tejcsi keveredik a frissel. attól, hogy sír nem bizti, hogy éhes. próbálj neki cumit adni, és kicsit kitolni az etetéseket.
cumisüvegből meg nem tudom mit használtok nekem is volt olyan amit nem fogadott el és végül a tommy tippy nálunk bejött de figyelj, hogy már 2-es lyukút adj neki. kajánál meg mi azt csináltuk, hogy én főztem neki, és amit nem akart megenni pl répa azt én kevertem először nagyon kis mennyiségbe almához, vagy sütőtökhöz.Ja és tömködi a kezét gondolom azért hiszed, hogy folyton éhes az én babám is ezt csinálja 3-hós kora óta egyrészt életkori sajátosság másrészt egy 5 hós babánál már simán lehet a foga ami akár 2-3 hónapig is feszíthet anélkül, hogy kibújna.remélem segített valamelyik tanács nekem mondjuk kicsit egyszerűbb volt anyosóm gyerekorvos, úgyhogy vannak tippek:D sok sikert a kicsihez és kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!