Bajban vagyok! Mit tegyek? Többi lenn.
nálunk 17 hónap a 2 fiú közt a korkülönbség...
én nem bántam meg, néha nagyon nehéz és úgy érzem hogy mindjárt idegbajt kapok, de imádom őket és egymást is szeretik nem volt óriási a féltékenység sem, még nem fogta fel a nagyobbik...
szerintem ez miatt nyugodtan megtarthatod..
az első időben a picire több időt szánsz de idővel együtt tök jól eljátszanak majd vagy 3-an eljátszhattok.
a férjed meg szerintem nem a tesó miatt volt el hanyagolva, ha nem lett volna a kis tesó akkor sem kapott volna több törődést... (de ez csak én gondolom, ne hogy meg haragudj)
A lelkiismeretem nem engedné, hogy elvetessem, pedig tudom, hogy két kisgyerekkel megannyi idegroham törne rám.
De nem tudnám elvetetni, és bizonyára így vagy úgy megoldanám a helyzetet, és utána hatféle fogamzásgátlást alkalmaznék, nehogy még egyszer is megtörténjen.
Szia!
Köszi a gyors választ.Aranyos vagy nagyon és biztos igazad van!Most itt ülünk a szobába és gondolkodunk mi legyen mert a párom azt mondja, hogy ő rám bízza a döntést és bárhogy döntök támogat.Én mindig próbáltam mindenben 100%-ot nyújtani ez a gyereknevelésre is vonatkozik sosem kértem segítséget és eddig nagyon jól ment minden na de 2 picivel?ott már az egyiknek bárhogy is szeretném nem tudom a 100%-ot magamból megadni.Nem tudom...Szörnyű...Pedig annyira érzem, hogy lány lenne amit mindig is szerettem volna!Komolyan nem értem ezeket az érzéseket....
Szia!
Én is megtartanám. Neked eleinte (és néha később is) biztos nem lesz könnyű megosztani a figyelmet két pici közt, de ők meg olyan jól össze fognak csiszolódni a kis korkülönbség miatt. Milyen jó lenne, ha nekem is lenne egy kis korkülönséggel született tesóm! Vele biztos más lenne a kapcsolatom, mint a 16, 14 és 6 évvel idősebb testvéreimmel :(
Sziasztok!
Nem mentem el dokihoz tegnap mert ahová mentem volna az magándoki és fizettem volna 15ezret a vizsgálatért és ha úgy döntök, hogy nem tartom meg akkor a klinikáján megcsinálja az abortuszt kb 50ezerért.Tehát hozzá csak azért mentem volna.Most úgy döntöttünk, hogy ma felhívom a saját dokimat és elmegyek hozzá ultrahangra és majd meglátjuk mi lesz.Sajnos még mindig nem vagyok biztos abban jó döntés e ha megtartjuk de már inkább afelé billen a mérleg.Még mindig nem tudom mit csináljak sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!