Bajban vagyok! Mit tegyek? Többi lenn.
Szia.
Lehet nem ide tartozik de leírom az én élményemet.
Kicsi koromban mindig is vágytam egy kistesóra. Buzgón imádkoztam és jártam templomba, hogy összejöjjön.
Össze is jött. Anyumnak 3vetélése volt. Egy 14hetes, egy 16hetes és egy 18hetes. Az én születésemnél elcseszett valamit az orvos és ennek köszönhetően nem bírta el a méhe a folyamatos súly gyarapodást és elvetélt mindig.
Megműtötték őt és 18éves koromra megint teherbe esett. 8hetes volt. Elvetette. Sosem bocsájtom meg neki, hogy nem adta meg annak a kicsi életnek az esélyt. Mert ha elvetél is ugyanaz lett volna az eredmény mint így.
Ebből a történetből csak azt akarom kihozni, hogy lehet a kisgyerek még most nem érti hogy mi történik, de ha később elmondjátok neki, hogy lett volna egy kistesója de mégsem lett nagyon szomorú lesz. Mert egy kisgyerek másképpen fogja fel a dolgokat, mint egy nagy és jobban benne maradnak az emlékek. Hidd el tapasztalat. 4-5éves lehettem mikor anyumat bevitték karácsony estéjén a kórházban, hogy vérzik. Akkor nem értettem, hogy miért de mára már értem és benne maradt.
A másik mielőtt döntenél olvasd el a Gyere Kicsim, Gyere...című könyvet. Sajnos nem tudom. hogy ki írta de hidd el sokat fog segíteni neked. Főleg akkor ha vallásos vagy.
Még egyszer bocsánat ha nem ide tartozik a téma vagy ha nem segítettem vele csak a tapasztalatomat írtam le.
22/l
Sziasztok!
Döntöttünk bármi is lesz megtartjuk és remélem kislány lesz és így lesz kerek a család!
Köszönöm mindenkinek a támogatást!Puszi nektek!
utolsó vagyok
Gratulálok, nagyon jó döntés volt, egy jó édesanyától, aki nem csak a megszületett nagyobb gyerekére gondol, hanem a még meg nem született aprócskára is!!!
Sok örömet, boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!!!! :-)
Tegnap 20.01-es nem tudok neked privit írni!!!!!
Írnál nekem te?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!