Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kézi mellszívó vs. Elektromos...

Kézi mellszívó vs. Elektromos mellszívó?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemes vennem?
2010. dec. 15. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég a kézi Tommy T., Avent, ... van millió.

Olyat ne vegyél aminek cumipumpa van a végén az semmire se jó pl. canpol ezen változata.

2010. dec. 15. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kézi!!

Nekem mindegyik volt, az elektromos nekem nem vált be.

Amúgy, úgy tudom, ez alkati dolog..

Nekem Tommee Tipee-s van.

2010. dec. 15. 12:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Húha :(( Mi az a cumipumpa? Nagyon tapasztalatlan vagyok - ezért kérdezlek titeket.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. dec. 15. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, mire használod. Ha elsősorban szoptatsz, és csak alkalmankánt használod, akkor a legjopbb a kézi. Ha a babád nem szopik, és az egész mennyiséget fejni kell huzamosabb ideig, akkor az elektromos praktikusabb.

Nekem Avent elektromos van, 9 hónapja fejek vele, mert a fiam sajnos nem szopik. A kézitől már rég ínhüvelygyulladást kaptam volna.

2010. dec. 15. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyet ne vegyél: [link] A baktériumok melegágya, sose fogod tudni rendesen tisztán tartani. Mindenképpen billenkőarosat (billentyűpumpásat) javaslok, ha kézit veszel. Az Aventnek csak billenőkarosa van, de még a teszkós is olyan.
2010. dec. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!