Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenki le tudja fejni a...

Mindenki le tudja fejni a tejet elektromos mellszívóval csak én nem?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen jön a tejem,még melltartóbetétet sem kell használnom,pedig napi 2 liter tejem van (anyatejleadó vagyok),de nem tudom lefejni rendesen és ráadásul nagyon sokáig tart.A tejleadó reflexemet csak akkor indítja meg,ha nagyon sok van a cicimben,2 deci fél óra alatt jön le és még így is rengeteg benne marad,kézzel fejem le a többit,úgy le birom.Van még valaki így?Van erre megoldás?Mostanában már elő sem vettem,hanem kézzel fejtem,pedig az sokkal kényelmesebb lenne.
2010. dec. 14. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem Medela Mini Electronic van és nekem se feji ki, csak begyullad tőle. Kézzel viszont jön.
2010. dec. 14. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem avent elektromos volt, de nem szívta úgy ki mint a kézi. Így én az elektromos részét nem használtam. (Férjem ki is akadt, hogy akkor miért kellett annyit adni érte:S:S). De a kézijével sokkal többet és sokkal hamarabb tudtam fejni.

Szerintem erre nincs megoldás, az elektromossal nagyon sokáig tart:S

2010. dec. 14. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fejben dől el az egész.

Avent kézivel kezdtem, nagyon szépen jött a tejem, anyatejleadó is lettem. De nem bírtam a napi 4 üórányi pumpálást, vettem hát egy elektromosat. Eleinte furi volt, úgy éreztem, hogy nem szív rendesen. de érdekes módon mégis lefejte, sőt, több tejem lett, mint előtte volt.

Aztán egyszer nem volt áram, nem volt otthon feltöltött elem se, és kézivel kellett fejnem. és most jön a poén: nem jött egy csepp se! A tejleadó reflexet nem tustam beindítani a kézivel.

Szóval véleményem szerint változó, hogy kinek mire indul be a tejledaó reflexe, de ez a titok nyitja. Olyan is van, hogy sikerrel szoptat valaki, de soha egyetlen cseppet sem sikerül kifejnie, mert nem indul be a reflex a mellszívóra.

2010. dec. 14. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem elektomos medelám van s nagyon meg vagyok vele elédeve.Nem ez vált be!Én is anyatejleadó vagyok már 8 hónapja!

2010. dec. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!