Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki mivel fejli le a tejet?...

Combicica kérdése:

Ki mivel fejli le a tejet? Kézi vagy elektromos mellszívóval? Milyen márkával?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 12:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Avent kézi mellszívót vettem, jó volt...
2010. dec. 5. 12:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Avent kézi volt, de kézzel is lehet, nekem a védőnő megtanította, elég gyorsan haladtam vele:)
2010. dec. 5. 12:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Kézi Aventem van, nekem bevált nagyon.
2010. dec. 5. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is Aventet használtam a gépit. ezt lehetett variálni kézre is, de sokkal kényelmesebb volt a gépi. Hamarabb lefejtem, mintha kézivel próbálkoztam volna. Az elején kézivel csináltam, aminek meglett az eredménye: ínhüvely gyulladást kaptam, így váltottam Volt mikor szopi után még 350 ml-t is le tudtam fejni ezzel. Drága volt, cefetül, de megérte! Kisfiam 15 napig intenzíven volt, így nem szoptathattam ez idő alatt. Csak ez a készülék maradt, és segített sokat,hogy megmaradjon, és utána szoptathassak.
2010. dec. 5. 13:09
 5/14 anonim ***** válasza:

nekem nem vált be a kézi madela, így vettünk egy avent elektromost, ami nagyon kényelmes és hasznos volt és gyors.

A kézi nem volt nekem hatékony, fájt is és macerás volt húzogatni a pumpáját. Az elektromossal másra is tudtam közben figyelni, tudtam olvasni, tévézni közben.

2010. dec. 5. 13:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Elektromos Avent. Nagyon bevált.
2010. dec. 5. 15:19
 7/14 anonim ***** válasza:
bocsi a kérdésért, de akik elektromos aventet használtok, lécci adjatok tanácsot!!! Az enyémnek egyszerűen semmi szívóereje nincs, ha elektromosan akarom használni:S a kéziben pedig szív ezerrel, szóval nem tudom mitől lehet hogy ha ráteszem az elektromos fejegységet, akkor nem szív erősen. Nektek is ilyen, vagy kell valamit állítani rajta??
2010. dec. 5. 15:51
 8/14 nacebee ***** válasza:
pesztonkát vettem de pénz kidobás volt nekem.nem szívja ki másnak meg nagyon jó.kézi medela amit ajánlok és éjszaka is tudom használni a baba mellett.elektromosát használtam a kórházban.
2010. dec. 5. 16:50
 9/14 A kérdező kommentje:

Pesztonka elektromos, vagy kézi?

Nekem medela van, kézi, de elég macerás, legalább is nekem!

2010. dec. 5. 18:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az elektromos medelánál nincs jobb!
2010. dec. 6. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!