Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő után van hatása a...

Mennyi idő után van hatása a laktoherb teának? 2napja iszom, mivel a babám csak 100grammokat tud kiszivni a kettöböl és nem elég neki. nagyon szeretnék több tejet! 1hónapos baba anyukája

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Lassan már kell hatnia. De: fájhat tőle a pici hasa! Igyál sok folyadékot, pihenj sokat, ne idegeskedj, ne erőltesd meg Magad fizikailag és sokszor tedd cicire. Ezeket már biztos mind hallottad:) Ha szeret a cicin csócsálni, akkor nyugodtan lógjon rajta, ha egy kicsit is nyammogja, az is segíti a tej termelődését. (És ettől nem lesz elkényeztetve.) Ajánlom a rántott levest!
2009. jan. 20. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,probálkozok.
2009. jan. 20. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Bocsánat, de nem a kérdésre válaszolok, kérdeznék. Mekkora a babád súlya, hogy ennyit eszik? Naponta hányszor eszik?

Nekem 10 hetes a babóm, 4500 gr, de 60-80 között eszik, nagyon ritka a 100, és napi 7*.

2009. jan. 21. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 4 hetes kora óta két mellből lakik jól a kislányom, pedig én is ettem-ittam mindent. Szóval ez nem baj, és volt hogy 1,5 óránként szopott, szerencsére pár napig, de elég volt neki a tej. Most 4 hós, és ritka, de néha elég neki 1 cici. Már nem fejek, mert két ciciből jó ha 10 ml lejött.

Én már nem méregetem, de volt hogy 2 hónapos 70 ml szopott, volt hogy 170-et. Szerintem ne méregesd, mert csak magadat idegesíted vele. Ráadásul 100 g egy 1 hós picinek szerintem teljesen jó. Én minden nap megmértem, mennyit hizik, és ennyi volt. (2 hós koráig)

Ha hizik, jókat alszik, boldog kisbaba, nincs semmi baj.

2 gyerekes anyuka

2009. jan. 21. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!