Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szégyen tápszerezni?

Szégyen tápszerezni?

Figyelt kérdés
2 hónapos a babám,nem elég a tejem.Pótolnom kell.Kicsit kudarcnak érzem,pedig mindent megtettem!
2010. dec. 7. 13:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

:(

Ilyenkor 2 cici után még issza a lefejt tejet is? Milyen időközönként szoptatsz? Nem akarod szoptatási tanácsadó segítségét kérni?

Ha mégsem megy, akkor sem szégyen egyáltalán. Inkább az a szégyen, ha éhezteted a babád!

Kitartás, szerintem még helyrejöhet ez a szopi, de a tápszerrel is rendben lesz minden!

2010. dec. 7. 15:49
 12/24 A kérdező kommentje:
Most kipróbáltam,hogy másfél órája evett,fejni kezdtem,eddig 60 ml jött le a kettőből.
2010. dec. 7. 16:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, dehogy szégyen!

Van pár nagyon agresszív hozzászóló, vagy inkább úgy nevezném "leszóló" bizonyos témákban: tápszer, császár stb...De ne azokat vedd komolyan! Én sokszor tökre befordultam egy-két dolog miatt, és az ember rögtön rossz anyának gondolja magát. Pedig nem lenne szabad!

Az a fontos, hogy babád fejlődjön! S kész!

2010. dec. 7. 16:03
 14/24 A kérdező kommentje:
Azalia-t szedek 1 hónapja.Eddig nem volt gond,létezik hogy a fogamzásgátló miatt apad el?Vagy pénteken ablakot pucoltam és megfázott a cicim?Akkor csökken a tej mennyisége?
2010. dec. 7. 16:04
 15/24 A kérdező kommentje:
Hirtelen következett be ez a változás,csak nem tudom mi lehet az oka...
2010. dec. 7. 16:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a fogamzásgátlótól, számtalanszor olvastam itt ezen az oldalon, hogy fogigátló elkezdése után pár héttel jelentkezett a probléma.
2010. dec. 7. 16:29
 17/24 A kérdező kommentje:
Alhat 2órát egyhuzamban,ha nem elég a tejem?
2010. dec. 7. 17:08
 18/24 anonim ***** válasza:

Ááá. Nekem is 2 hónapos a babám, nagyon sok tejem van és így is elég ritka, hogy napközben aludjon másfél-2 órát.

Vegyél egy tápit a gyógyszertárban ha megnyugtat, hogy van otthon, de szerintem nem kell majd.

2010. dec. 7. 17:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen!
2010. dec. 7. 17:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekünk is kell pótlás már az eleje óta sajnos. Nekem sem használt semmi. Egyszerűen nincs annyi és kész. Úgy csinálom hogy szopizik és utána ha már ciciből nem jön semmi, akkor adom neki a tápszert. Nem tudom mennyit szopizhat, de utána még 130 ml tápszert megeszik :)

Tudom én nem szégyen, de azért bánt a dolog. Egy párszor már sírtam miatta.

2010. dec. 9. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!