Szégyen tápszerezni?
:(
Ilyenkor 2 cici után még issza a lefejt tejet is? Milyen időközönként szoptatsz? Nem akarod szoptatási tanácsadó segítségét kérni?
Ha mégsem megy, akkor sem szégyen egyáltalán. Inkább az a szégyen, ha éhezteted a babád!
Kitartás, szerintem még helyrejöhet ez a szopi, de a tápszerrel is rendben lesz minden!
Jaj, dehogy szégyen!
Van pár nagyon agresszív hozzászóló, vagy inkább úgy nevezném "leszóló" bizonyos témákban: tápszer, császár stb...De ne azokat vedd komolyan! Én sokszor tökre befordultam egy-két dolog miatt, és az ember rögtön rossz anyának gondolja magát. Pedig nem lenne szabad!
Az a fontos, hogy babád fejlődjön! S kész!
Ááá. Nekem is 2 hónapos a babám, nagyon sok tejem van és így is elég ritka, hogy napközben aludjon másfél-2 órát.
Vegyél egy tápit a gyógyszertárban ha megnyugtat, hogy van otthon, de szerintem nem kell majd.
Nekünk is kell pótlás már az eleje óta sajnos. Nekem sem használt semmi. Egyszerűen nincs annyi és kész. Úgy csinálom hogy szopizik és utána ha már ciciből nem jön semmi, akkor adom neki a tápszert. Nem tudom mennyit szopizhat, de utána még 130 ml tápszert megeszik :)
Tudom én nem szégyen, de azért bánt a dolog. Egy párszor már sírtam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!