Mennyi ideig szabad szedni az Urtica Urens homeopátiás bogyót, hogy ne apassza el a tejem? Ma kezdem el szedni, mert hirtelen nagyon lecsökkent a tejem, s 3 hónapos babám nem szeretném tápszerezni.
Úgy tudom hogy 1 hétig amjd 2 nap szünet és bármeddig lehet szedni...legalábbis nekem a patikus ezt mondta. Szedtem 2 hétig,nem nagy eséllyel.
Én ajánlok neked egy másikat és azt próbáld ki: ricinus communis,ettől már másnap két evés között 120-140ml tejet tudtam lefejni, napi 2x5 bogyó. nekem ez jobban bevált mert az urtica-tól nagyon fájt a mellem,és az meg ráadásul hasfájást is okoz a babának.
Üdv: 14 hetes kislány anyukája.
Most voltam lyen oktatáson..
Ezeket a szereket a tünetkezelésre korlátlan ideig lehet alkalmazni, mert mellékhatása nincs..
Csak 5 ch-ban készített alkalmas tejszaporításra a 9ch és 15 ch-st el sem kell hozni a gyógyszertárból, mert abban a koncentrációban apaszt!!
Szóval először is csak 5 ch-t használj erre..és nyugodtan szedd amíg úgy látod!!
De tényleg ne a nagyobb koncentrációt, mert az nem jobban használ, hanem a missed ab-ok utáni tejapasztásra alkalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!