Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Eleget eszik kislányom?

Eleget eszik kislányom?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapos 6 kg 10 deka. Két és fél óránként eszik 100-110 grammot, többet én sem tudok lefejni. Az orvos szerint ekkora babának 150 grammot kéne szopiznia. Nem elég a tejem? Hetente 15-20 dekát hízik.
2009. jan. 17. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én most kiszámoltam ha napi nyolszor eszik, akkor 115-re jön ki egy étkezés. Kilónként 150-et kell ennie 24 óra alatt kb. A 15-20 dekás hízá pedig a szakkönyvek szerint jó. A lényeg, hogy milyen a babád, ha jó kedvű, nyugodt, szép a bőre, csillog a szeme, akkor megfelelő neki ez a mennyiség.
2009. jan. 17. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Üzenem az orvosnak,hogy 2 és fél hónapos babám éppen tegnap 60 ml-től aludt 4 órát:) Mi sem eszünk egyformán! Annyit eszik amennyire szüksége van! Miondig azt mondom csak kicsik nem hülyék!!!!!!! Ne aggódj jól csinálsz mindent!
2009. jan. 17. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja a legfontosabb a tejed elég nem is mondunk olyat,hogy nem elég! Csak pozitívan! Van tejem van tejem van tejem van tejem............
2009. jan. 17. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok. Van tejem, van tejem, van tejem.
2009. jan. 17. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne méregesd. Nekem is ugyanez volt hogy minden etetésnél megmértem és persze kevesebbet evett mint ami a testsúlyához képest kell, de minden héten szépen gyarapodott ennek ellenére vívódtam. Most összeszedtem magam nem mérem (csak az esti lefekvés előtt mert próbálom az összefüggést meglelni mitől függ hogy meddig alszik) és az ösztöneire bízom a dolgot.Szerintem ettől tejem is több van mert nem stresszelek hogy már megint keveset evett lehet azért mert nem elég a tejem? Próbálj ki így 1 hetet lehet neked is működni fog. :)
2009. jan. 18. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!