Úgy érzem, nem elég a babának a tejem, de a tápszert nem fogadja el, mit tegyek?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos a kislányom, reggel még elég neki a tejem, de déltöl már kétóránként szopizik, és sírva fakad, ha már nem jön több. Este elfogadja mind a kettö cicit, de mind a kettö után sír, mert elfogyott. Semmit nem tudok kifejni belölük, a tápszert pedig nem fogadja el. Mit tudok tenni, hogy esetleg több legyen a tejem, iszom eszem rendesen. Igény szerint teszem cicire, de így estére már alig van tejem.2009. jan. 14. 21:01
1/9 anonim válasza:
Lactoherb tea
Urtica urens homeos bogyó
ásványvíz
Karamalz nevű ital (tescoban sparban kapni)
Herbalact
Na és ha alszol az sem hátrány:-)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, az ásványvíz bubis, vagy bubimentes? Aludni is próbálok néha, ha ö alszik, de mostanában nem valami jó alvó, húszperceket alszik
2009. jan. 14. 21:09
3/9 anonim válasza:
laktoherb
urtica urens 5ch
fejés közvetlenül cici után (akkor is ha csak pár csep jön)
more milk kapszula
alvás, alvás, alvás
5/9 anonim válasza:
Nekem most a more milk kapszula hozta vissza, bár egy etetést (szopit) tápszerrel kell helyettesíteni, fürdés előtt szoktam. Napközben 140-160 körül eszik, van hogy kettőből. Próbálj mást tápszert, hátha azt elfogadja. Mi Milupa Milumil HAT eszünk, 4 hónapos a kisfiam
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, elöször a Hipp HA-s tápszert próbáltuk, most a Bebával próbálkoztunk, de az se jött be. Úgy gondolom, nekünk is elég lenne, ha egy etetést tudnék neki helyettesíteni. A sürübb mellretétel mennyi idö múlva növeli meg a tej mennyiségét?
2009. jan. 15. 08:21
7/9 anonim válasza:
Kell egy pár nap amíg kitapossa magának az utat a babád a még több tejcsiért,de ez teljesen normális ebben a korban.Valószínű,hogy megnőtt a tejigénye.Szerintem minnél gyakrabban tedd mellre ahányszor elfogadja és be fog állni majd meglátod.Én a szénsavmentes vizet javaslom és az őszibaracklevet.(8 hós kisfiú anyukája és a babám még csak szopizik)
8/9 anonim válasza:
Nekem 2 nap múlva már érezni lehetett, hogy több tejem van.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha végképp nem lenne elég a tejci, elkezdhetem a hozzátáplálást? Tejpép vagy fözelék? Egy etetést ha kiváltok vele, talán akkor elég lesz estére is. Persze csak akkor, ha pár nap múlva sem lesz semmi változás.
2009. jan. 15. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!