Visszaall a tejtermeles? 4hetig kezzel fejtem mert ki volt repedve a mellbimbom,de mikor egymast ertek a latogatok nem volt idom fejni,gondolom e miattt apadt le...
Figyelt kérdés
van tejcsi csak kevesebb.1 honaposak vagyunk,minden cicizesnel oda adom neki mind 2 cicit...
Ti voltatok igy?vissza allt a tej termeles?A szoptatos teak bevalnak?
2009. jan. 14. 19:43
1/3 anonim válasza:
igen vissza jön újra fejned kell!!!!! Kitartás
2/3 anonim válasza:
Persze! Fejjél megint, igyál laktoherbet, szedjél esetleg urticát vagy more milket és pihenj sokat :)
3/3 anonim válasza:
Szia! En is pont ebben a cipoben jartam, de a babam mar csak a lefejt tejbol lakik jol, cumisuvegbol. Cicizni csak ejjel es reggel hajlando. Nekem is mar tobbszor apadt el majdnem a tejem, ilyenkor 1-2 napon surubben kellett fejnem. Nekem semmi tejserkento homeopatias bogyo nem jott be, se tea, se Urtica, csak a sok viz es a suru fejes, na meg az akarat es a kitartas.
Minden jot kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!