Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ehetek sütőtököt szoptatás alatt?

Ehetek sütőtököt szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2,5 hetes a babám.
2010. nov. 24. 19:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve mit nem ehetek? Azt tudom, hogy hüvelyeseket, illetve K-betűs zöldségeket nem kéne, de mi az amit egyáltalán nem szabad?
2010. nov. 24. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Sütőtököt elvileg lehet enni.

Babámnál a tejföl verte ki a biztosítékot - akkor nagyon sírt. A tejtermékekre sokan mondják, hogy fájt tőle a babájuk pocija, de hát baba válogatja.

Amúgy én minden nap felírom mit eszem, és ha utána valamikor sír a baba, akkor megnézem melyik kaja lehetett az oka, összehasonlítom a napokat. (Azt is felírom mikor sírt nagyon szegénykém.) Amúgy ez több napba telik, nem könnyű rájönni...

2010. nov. 24. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ehetsz, persze! A sütőtök egészséges, és az elsők között van, amit a baba ehet majd.

Ne egyél sok tejterméket, K betűsöket, hüvelyeseket. Valaki nem tartja be, és semmi baj, én azért betartottam...

2010. nov. 24. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:

a baba nem csak az általad megevettektől sírhat.

eleinte én is paráztam, de egyszer nagyon bújkált bennem a nátha és összeettem retket tormát meg mindenféle hagymát - és nem lett tőle semmi, azóta mindent eszem, nem foglalkozom vele.

2010. nov. 24. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy ehetsz a inkább a tejtermékeket kerüld vagy figyeld nem e fáj a kicsi hasa hüvelyesek mák erős füszeres kaják ezzek legyennek inkább tiltó listán vagy csak szép fokozatosan egyél mindenből 1 kicsit és figyeld meg a reakciot lehet a te babádnak semmi baja nem lesz tőle de azért nem árt az elővigyázatoság.
2010. nov. 24. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, immunerosito szerepe is van.
2010. nov. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!