Milyen tejserkentők vannak még?
Iszom a Laktoherb teát, szedem a ricinus communis 5ch 2x5-öt, sokat iszok és ennek ellenére délutánra, estére mégis kevés a tejcsim. Mit tehetnék még?
Van esetleg valami, ami ronthatja a tejtermelést?
Necsak igyal, egyel is taplalo boseges etelt, es ne stresszelj.
Szerintem nem biztos, hogy jok amiket szedsz, lehet hogy naturban, semmi plusz nelkul jobban lenne tejed. Egyaltalan nem biztos hogy amiket szedsz a te szervezetednek jok.
Nem hagyod el inkabb oket? En semmit nem ittam, soha. Majdnem 2 evig szoptattam, de persze te tudod. En nem hiszek ezekben a csoda dolgokban. De persze ez csak egy dolog, nem szeretnelek megserteni.
szia,
Két hónapos a fiam, két hete 50-50% volt az anyatej-tápszer. Múlt hét szerdán kezdtem, hogy na én többet nem adok neki. Amikor csak felsírt, cicire tettem. (Előtte háromóránként evett) két napig ment így, hulla voltam, de akkor már csökkenteni tudtuk a tápszert, 100-150-re (600 körül eszik egy nap) Két napja elhagytam a homeopátiát, a serkentő teát, helyette gyümölcsteát iszok+őszilé, napi 3-4 liter folyadék összesen (levessel együtt), reggeli+ebéd+vacsora, leves 2*. Tegnap már csak 40 pótlást kellett adnom, és nem is az esti kajára, hanem délután. Este fél 8-kor evett, utána hajnal 4-kor, esti pótlás nélkül.
Tehát úgy néz ki nekem bevált, hogy elhagytam a kiegészítő szereket. Most megint 2,5-3 óránként eszik.
Sok sikert, kitartás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!