Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek? Tápszerezzem?

Mit tegyek? Tápszerezzem?

Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatok ami azt jelenti hogy a napunk mondjuk 7 órától kezdve arról szól hogy a baba a cicin lóg de folyton éhes ezáltal alig alszik, ha alszik is fel kel maximum 1 órán belül és újra cici, ez megy jó esetben 3ig kb amikor is sikerül elaludni úgy rendesen majd alszik jó esetbe 3 órát akkor jön a fürdés etetés alvás mert addigra elég a tej mennyisége neki (3 óra alatt termelődik annyi amivel jól lakik) ez tegnap este pl 140ml volt amivel aludt is 3,5 órát majd jött még egy szopi és fél 3tól ment a nyűglődés mert nem elég már . Napközben amit nagy nehezen össze tudunk hozni az ma pl 85 volt de ezzel nincs el nyöszörög. Már kínomba pótoltam neki a fagyóból de nem mertem neki sokat csak 20-30ml de igy se elég neki .. mit tegyek, A baba 3 hetes volt tegnap.
ma 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Ahogy szeretnéd.

Növekedési ugrása van, azért nem elég neki, a nonstop szopival szaporítja.

Ha bírod, hamarosan elég lesz.

Ha pótolsz, nem lesz soha elég, tápszeres lesz

ma 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
28%
Én biztos adnék pótlást. Nem szeretem ha a gyerekem éhes.
ma 15:16
 3/8 anonim válasza:
63%
Picim annyit evett amennyi jól esett neki de még se bírta addig mint tápszerrel. Volt, hogy megette az adagját és 1 óra múlva újra éhes volt, a tápszerből megkapta ugyanazt az adagot és elvolt vele 3-4 orát is. Majd szépen lassan elapadt a tejem így, végén mikor már napi 1 adagot bírtam fejni, akkor már hagytam és elapasztottam. Mióta 100% os tápszeres azóta éjszaka 8-10 orát alszik :)
ma 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen, ez egy ordogi kor lehet, de en ilyenkor igen, este adtam neki pluszban anyatejet, hogy legalabb ejszaka aludjon es nekem pihenjen egy picit a mellem, mert az se volt kellemes, hogy allandoan rajta logott.

Nyilvan ez az alvas kb 3-4 orat jelentett egyben, de az akkor megvaltas volt :D Poharbol kapta, igy a cumi nem zavart be es amugy egesz nap szoptattam. Szoval ezzel igy nekunk jo volt, 3 het utan mar nem is adtam neki, beallt a tej mennyiseg vagy csak o lett ugyesebb, nem tudom, de jobb lett a helyzet.

De igen, minel tobbet potol az ember es kevesebbet szoptat, annal kevesebb lesz a tej is. En ennek tudataban kezdtem el, aztan szerencsere nalunk nem igy lett.

ma 16:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak ő meg annyira nem alszik napközben hogy szörnyű sajnálom szegényt hogy nem tud egy jót aludni mikor arra lenne szüksége. Szerintem próbálok neki majd adni és meglátjuk mi lesz majd..
ma 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Dehat alszik, csak nem tudod levenni cicirol, nem?
ma 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem. Olyankor az alvása olyan hogy mozog nyögdécsel nyöszörög még a baba kocsiban se lehet el ringatni hogy mély álomba szenderüljön.. ugymond csak felületesen alszik 1-1 órác skát
ma 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Mint a gyerekek 90 %-a ennyi idősen. Olyat vársz el, ami nem reális.
ma 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!