Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig fejnétek még a helyemben?

Meddig fejnétek még a helyemben?

Figyelt kérdés
4 hós kislányom, fejve kap tejet. Már amennyi van. Sokáig felesbe ment, de az utóbbi időben mintha csökkenne a mennyiség. 130 ml-t eszik, és egy-másfél evésre valót tudok fejni. Amíg egy étkezésnyit össze tudok kaparni, addig gondoltam fejek, aztán ha 24 óra alatt nem megy, akkor abbahagynám. Mi a véleményetek?
2010. nov. 22. 11:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem irigyellek, borzasztó érzés lehet, amin átmentél. Neked is sok kitartást, és jó babázást!

2010. nov. 22. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem is korababám van, nem ment neki a szopi, 8 hónapja fejem neki. Én naponta minimum 8x fejek, reggel ez az első dolog, lefekvés előtt ez az utolsó, néha még éjjel is felkelek. Nekem is az a tapasztalatom, hogy minél gyakrabban fej az ember, annál több a tej (ugyanúgy, mint a szopinál: minél többször teszed mellre, annál több tej termelődik).

Amíg lehet, én megpróbálom neki megadni az anyatej csodáját. Emészteni is könnyű, tápanyagokban gazdagm és megvédi a betegségeinkről az ellenanyagok révén. Egyfajta passzív immunitást ad már minimális anyatej is.

Helyetted azonban nem dönthetek.

2010. nov. 23. 15:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam, naponta minimum 6x fejek. De kezdetben tényleg 8x volt, amiko még éjjel is felkelt többször enni, akkor én is felkeltem vele fejni. Ma már átalusszuk az éjjeleket, legalábbis nagyrészt: este 9-től reggel 6-ig többnyire alszik, én meg éjfélkor fejek utoljára, aztán fekszem.
2010. nov. 23. 15:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Te jó ég!

Nagyon ügyes vagy, gratulálok a kitartásodért! Én is igyekezni fogok:) Az ilyen történetek, mint a Tiéd erőt adnak:)

2010. nov. 23. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére van elég tejem, még az anyatejgyűjtő állomásnak is jut, de minden elismerésem a tiétek, amiért nem adtátok fel eddig! Ne legyen lelkifurdalásotok, már az is nagyon jó, hogy ennyi ideig anyatejet kapott a babátok, de leginkább a hozzállásotok számít, mert ebből látszik, hogy milyen jó anyukák vagytok!

Jó babázást nekek!

egy 3 hós kislány anyukája

2010. nov. 24. 05:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!