Sajnos elszívtam egy fél szál cigit, nagyon bánom, de mit tehetek? Hagyjak ki egy szopit?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok napod óta, és ma jött a kísértés, és én rágyújtottam. Tudom, hogy nem kellett volna, és tisztában vagyok vele, hogy mekkora barom vagyok. Engem csak az érdekelne, hogy most akkor fejjem le a tejem, és adjak a babámnak mást, és majd csak legközelebb szoptassam meg?2009. jan. 11. 15:39
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is cigiztem mielőtt teherbe estem volna. Mikor megtudtam, hogy babucim lesz azonnal letettem, és azóta nem szivtam el egyetlenegyet sem. Én is szoptatok most lesz 7hetes a babucim, és rám is rám jön egyre gyakrabban, hogy annyira elszivnék egy szál cigit, de nem merek, mert tudom, hogy az bejut a tejen keresztül a pici szervezetébe és igy el is felejtem rögtön a cigit.. Szerintem egy szoptatást hagyj ki..
2/4 anonim válasza:
Nem kell, de többet ne gyújts rá!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rohadtul érzem magam, az biztos, hogy többé nem gyújtok rá, amíg szoptatok. Megetettem, de iszonyatos lelkiismeret furdalásom van.
2009. jan. 11. 17:41
4/4 anonim válasza:
Ugyanígy voltam én is szülésután, mint Te!
Én is elszívtam egy szálat, küzdöttem magammal, de végül győzött az Anyaság!!!
Remélem, veled is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!