Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Két hónapos, anyatejes babámna...

Két hónapos, anyatejes babámnak 11 napja nem volt széklete. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatok, nem puffadt a hasa, nem nyűgös, eszik rendesen, pisi is van és a szelekkel sincs gond.Két napja fürdéskor hőmérőzök, próbáltam egy kis édesköményteát eddig eredmény nélkül.Védőnőnk ricinuskúpot javasolt, azt nem nagyon akarom, tanács valakinek?Az oké, hogy jól hasznosít, na de ennyire?!
2011. jún. 3. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
szerintem nem lett volna szabad ennyi ideig hagynod hogy ne kakiljon.nekem a védőnőm max 3 napot mondott.a hőmérőzés nekünk sem vált be,viszont a GLICERINES kúp igen.a gyógyszertárban vény nélkül kapható és csak egy negyed vagy fél elég belőle.1 perc alatt kihozta a kakit. ezt próbáld meg
2011. jún. 3. 07:59
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
De miért hagytad eddig????????Glicerines kúp,szélcső!!!
2011. jún. 3. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Anyatejes babáknál még a két hét kaki mentesség is normális. Olyan jól felszívódik a tej, hogy nem sok minden van, amit kikakilhat, székrekedése biztosan nem lesz az anyatejtől (tápszertől viszont lehet).
2011. jún. 3. 08:04
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon sokat vártál,vidd orvoshoz.
2011. jún. 3. 08:05
 5/10 anonim ***** válasza:
8.03 vagyok!Hát nem tudom,nekünk a debreceni gyermekklinikán a főorvosnő max 1 hetet mondott!!!Azt mondta tovább semmiképp ne hagyjam!
2011. jún. 3. 08:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Gyerekorvos mondta, hogy van, aki 7-10 naponta kakil..Biztos, hogy nem szorulásos, annak lenne még más jele is.Most kamillázunk, aztán ha az sem segít, jön a kúp.Köszönöm a gyors válaszokat.
2011. jún. 3. 08:09
 7/10 anonim ***** válasza:

08:04-es vagyok, én ezt egy gasztroenterológustól kaptam iránymutatásként.

Látom, azért ebben a kérdésben sincs az orovosk között egyetértés....

2011. jún. 3. 08:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Na jobban van a Picikétek? Mi a helyzet? Írj majd!!!
2011. jún. 3. 14:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, negyed glicerines kúp 10 percen belül segített, azóta rendszeresen telerakja a pelust.Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
2011. jún. 7. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülök neki, minden jót Nektek, köszi hgoy válaszoltál!
2011. jún. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!