Muszáj fejni? Nagyon nem megy és fáj is.
Anyám is és anyós is fojton szekál, hogy fejjek, de nem megy.
Szopi után akárhogy maszírozom, nyomkodom, grincsolom a mellem, csak pár csepp jön, maximum 5ml.
Ráadásul nagyon fáj órákig is és ha ráteszem a babát majd be sz..
Próbáltam kézi és elektromos mellszívót is, Avent és Medela termékeket.
Én 11 hónapja szoptatok gond nélkül, és én sem fejek. Jó esetben beáll a kereslet-kínálat egyensúly.
A babád súlya megy felfelé? Ha igen, akkor semmi baj, feleslegesen kínzod magad a fejéssel!
Különben ez tipikus, hogy a "friss anyuka" tele van kétellyel, és a kedves nagymamák ahelyett, hogy biztatnák és erősítenék az önbizalmát, állandóan osztják az észt.
ÓÓ
Az én lányom is ekkora volt 6 hetes korára, pedig 4020-szal született!
Akkor no para! :)
Ne fejj, csak "élvezd" szoptatást, és hogy szöszmötölés nélkül ilyen jól van tejed. Ha a cicid nem durran be, tök felesleges önkínzás, ha nem megy.
Az teljesen jó súlygyarapodás, elvileg 10-15 dkg-ot kell híznia hetente az első időszakban. Szóval nincs semmi gond.
Különben nekem a védőnőm is azt mondta, hogy csak annyit fejjek, hogy ne feszüljön, nehogy begyulladjon a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!