Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Muszáj fejni? Nagyon nem megy...

Muszáj fejni? Nagyon nem megy és fáj is.

Figyelt kérdés

Anyám is és anyós is fojton szekál, hogy fejjek, de nem megy.

Szopi után akárhogy maszírozom, nyomkodom, grincsolom a mellem, csak pár csepp jön, maximum 5ml.

Ráadásul nagyon fáj órákig is és ha ráteszem a babát majd be sz..

Próbáltam kézi és elektromos mellszívót is, Avent és Medela termékeket.

2010. nov. 11. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én 11 hónapja szoptatok gond nélkül, és én sem fejek. Jó esetben beáll a kereslet-kínálat egyensúly.

A babád súlya megy felfelé? Ha igen, akkor semmi baj, feleslegesen kínzod magad a fejéssel!

Különben ez tipikus, hogy a "friss anyuka" tele van kétellyel, és a kedves nagymamák ahelyett, hogy biztatnák és erősítenék az önbizalmát, állandóan osztják az észt.

2010. nov. 15. 21:08
 12/14 A kérdező kommentje:
3,20-szal születet, most 4,85. 6 hetes
2010. nov. 15. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:

ÓÓ

Az én lányom is ekkora volt 6 hetes korára, pedig 4020-szal született!

Akkor no para! :)

Ne fejj, csak "élvezd" szoptatást, és hogy szöszmötölés nélkül ilyen jól van tejed. Ha a cicid nem durran be, tök felesleges önkínzás, ha nem megy.

2010. nov. 16. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Az teljesen jó súlygyarapodás, elvileg 10-15 dkg-ot kell híznia hetente az első időszakban. Szóval nincs semmi gond.

Különben nekem a védőnőm is azt mondta, hogy csak annyit fejjek, hogy ne feszüljön, nehogy begyulladjon a mellem.

2010. nov. 16. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!