Mindenképpen muszáj fejni? Védőnőm szerint igen.
Figyelt kérdés
Az első pár napban fejtem, mert nagyon kemények voltak a cicijeim. Most viszont nincs már semmi bajuk, babámat igény szerint szoptatom, nem kiabál, hogy éhes lenne. (Amúgy még kicsik vagyunk, 13 napos a kislány.)2010. okt. 22. 16:09
1/6 anonim válasza:
Szia!Én csak 1 hónapig fejtem,mert utána már meguntam,hogy másból sem áll a napom csak szoptatás+fejés.Most 4 hónapos a kislányom és rengeteg tejem van.:)Szerintem nem fontos fejni,de erről bizti mindenki máshogy gondolkozik.:)
2/6 anonim válasza:
én csináltam azt h midnen cici után fejés... de én is meguntam, így most napi 2X csinálom a 7-7 5-5 3-3 1-1 fejést, és ez tökéletes, van is tejem, el is tudok rakni picit, és van időm is :)
3/6 Vilcsianyuja válasza:
Mi a jó fenéért kellene fejni, ha minden rendben van, a babád kiszopja a tejet és jól is lakik vele? Én fejtem, de nekünk eleinte nehézségeink voltak. És utáltam. Akkor fejj, ha tejleadó szeretnél lenni, vagy fagyasztani akarsz magatoknak vésztartalékot, vagy ha éppen úgy érzed, "túltermelési válságban" vagy, és szétpattan a cicid.
4/6 anonim válasza:
Védőnődnek gondolom, nincs gyereke... Nem kell fejned, csak ha akarsz. Igény szerinti szopinál épp annyi tej termelődik, amennyi a babádnak kell. Se több, se kevesebb. A mellszívót akár el is teheted.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok!
2010. okt. 23. 16:22
6/6 anonim válasza:
Szia én abszolut nem fejtem és mégis volt bőven tejem az igény szerinti szoptatás viszont nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!