Akinek ultra kicsi melle van, az hogy szoptat? Tud
egyáltalán?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor kb. nincs is, olyan kicsi.
dec. 6. 13:26
1/9 anonim válasza:
Terhesség alatt megnövekszik a mell, illetve beindul a tejtermelés. Aztán van akinek megmarad kicsit nagyobbnak és van akinek visszaáll a régire. Kinél hogy.
dec. 6. 13:31
2/9 anonim válasza:
De mi a helyzet a mammográfiával?
dec. 6. 13:46
3/9 anonim válasza:
Nem fogok nyilván képet mutatni, de az AA kosár (tinimelltartó) is nagy volt gyerekek előtt. Szoptatás alatt se lett extra nagy, épp A kosárnyi. Összesen 4 évet szoptattam.
dec. 6. 13:48
4/9 anonim válasza:
2, épp most voltam mammográfián, és direkt értetlenkedtem kicsit, mert aggódtam, hogy fogja megcsinálni. Az volt a válasz, hogy férfiaknál is végeznek mammográfiát.
3-as voltam.
dec. 6. 13:50
5/9 anonim válasza:
Úgy, ahogy a nagy mellűek
dec. 6. 14:06
6/9 anonim válasza:
A mell mérete nem folyásolja be a szoptatást. Van aki nagy mellel sem tud szoptatni. Ez a tejtermeléstől függ plusz az életviteltől (cigi, alkohol..stb.).
Nem folyásolja be sem a mennyiséget, sem a szoptatás időtartamát. Kereslet, kínálat alapon működik a ciciztetés. Minél többet van mellen a gyerek, annál több a tej. ☺️
dec. 6. 14:21
7/9 anonim válasza:
Rajtam az A kosár lötyögött a terhesség előtt. Amikor elkezdtem szoptatni, betéttel együtt már C-s kellett. Idővel visszább ment. Egyáltalán nem volt gond emiatt a szoptatással. Bimbó van, udvara van, tejmirigyek is vannak és még a babát sem akadályozza a hozzáférésben a gigaméretű csomagolás (én azt hallottam, hogy pont a hatalmas mellű nőknél okozhat gondot szoptatásnál a méret).
dec. 6. 15:16
8/9 anonim válasza:
A mell méretét a zsírszövet befolyásolja, a tejtermelést a mirigyek. Nemigen függ össze utóbbi a mérettel.
A túl kicsi bimbó okozhat nehézséget, de az is alakul, növekszik a terhesség alatt.
De még kicsi bimbó, nagy mell (igazából nehezít), koraszülött baba kombóval is lehet sikeresen szoptatni, nekem elhiheted. Ne add fel az elején.
dec. 6. 15:18
9/9 anonim válasza:
Mindenki abból dolgozik, amit kapott az élettől. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!