A nagyon kicsi, szinte 0 mellekkel hogyan lehet megoldani a csecsemő szoptatását? Egyáltalán van ilyenkor elég tej? Mivel lehet segíteni?
Nem a méret a lényeg...
Nekem eleve nagy melleim vannak, de sajna nem tudtam szoptatni, mert üres volt a cicim:(
Szobatársamnak nem volt cicje szinte, és éjjel nappal szopizott a kislánya...
van tea, homeos cuccok, hogy több legyen a tej.Van akinek segít, van akinek nem. Nekem sajna semmi nem segített
Kicsi mellekben is lehet rengeteg tej, nagy mellben meg semmi... Nekem csak két pattanásom volt szülés előtt :D, utáltam is, mert nincs dekoltázs, meg hasonlók. Féltem nem tudom majd szoptatni a bébim, de akartam nagyon-nagyon, küzdöttem, fejtem, szoptattam, ittam, ettem, mindent elkövettem. Fagyóba is pakoltam, annyi volt. 250-et 1 mellből kiszopizott. És 1 éve szoptatok!! Nem nagyok a melleim, írtó picik, de tej van benne. Amit kicsit fájlalok, hogy fekve nem tudom szopiztatni, csak ülve, mert olyan kicsik, hogy nem találja meg a drágám. :DD
Tehát ne aggódj, O mellben is lehet rengeteg tej.
Köszönöm a válaszotokat, sokat segítettetek. Akkorhát megnyugodtam, és biztos vagyok benne, hogy a lelki dolgokkal nek lesznek bajok, mert erős vagyok, van akaraterőm! :)
Minden kedves hozzászóló anyukának és az egész családjuknak kellemes és meghitt karácsonyt kívánok!
Szeressétek a gyerekeiteket és sok boldogságot kívánok a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!