Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kedves Anyukák, mire jó az...

Kedves Anyukák, mire jó az anyatej?

Figyelt kérdés

Jómagam jelenleg szoptatós édesanya vagyok, és azon túl, hogy a csecsemő legtökéletesebb tápláléka, használtam az anyatejet kisebesedett mellbimbóra, illetve használom "orrcseppként" kisbabám számára. Kérlek benneteket, ha tapasztaltatok/hallottatok mást is, amire használható az anyatej, írjátok meg, segítsük ezzel is egymást (és babáinkat).

Előre is köszönöm!

2010. nov. 6. 08:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szemcseppnek is tökéletes:)

3 gyerekes

2010. nov. 6. 08:29
 2/16 anonim ***** válasza:
fiam taknyos nagyon 5 hós, akkor cseppencsem az orrába az anyatejet? és használ is? bocs, h bekérdeztem!
2010. nov. 6. 08:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen:)
2010. nov. 6. 08:44
 4/16 anonim ***** válasza:
bekérdező vagyok, férjemmel kicsit hitetlenkedve állunk a dologhoz, de kipróbálom!!!! ha bejön, hát nem tudom mit csinálok :) sztem örülök :)
2010. nov. 6. 08:47
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Én is szoptatok,4 hónapos a babám!Kozmetikus vagyok.Nagyon csúnya volt a babám bőre a tejtől 6 hetes korában!A doki elocom krémet írt ki,de én azt rá nem kentem!Anyatejjel kentem 5-6 napig,minden szoptatásnál és teljesen elúlt!
2010. nov. 6. 08:49
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Elocom krémet?? Hűha, azt én kapom a pikkelysömörömre, szteroidos az eléggé. Bocsi, hogy így ide pofátlankodtam, de meglepődtem ezen.
2010. nov. 6. 09:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen!Elocomot!Sajnos a csecsemőkori ekcémával nem tudnak mit kezdeni az orvosok!A túlzott fehérjebevitel az én babám bőrén azonnal kiüt!És egyből ezt írják fel:(((
2010. nov. 6. 09:23
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
ha annyira iszonyat veszélyes lenne az elocom, akkor nem írnák fel!!
2010. nov. 6. 09:33
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem iszonyat veszélyes, de ilyen fiatalon szteroidos kenőcsöt felírni fura. Főleg, hogy nekem se szívesen írnak fel az orvosok, mert a túlzott használata okozhat problémákat.

A pikkelysömörös

2010. nov. 6. 11:03
 10/16 anonim ***** válasza:
mi a babánk szemét kentük anyatejjel, a dokink javasolta.
2010. nov. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!