Anyatejes babám fogyott, mit tegyek? Pedig ma szinte egész nap cicizett
Kerdezd meg a gyerekorvost ezen ponton.
De most ez nem egy oriasi kulonbseg, lehet nem is fogyott,csak maskepp mozdult meg es mar mast mutatott a merleg. Majd holnap kiderul, hogy akkor mit mutat.
Viszont majdnem 1 honaposan alapvetoen keves az ossz hizasa, 450 grammnak meg kene lennie, de persze talan meg behozhatja..de orvossal beszelj holnap es esetleg egy szoptatasi tanacsadoval is.
Szoptatas ambulancia nincs a korhazban nalatok? Lehet oda is menni mindenfele problemaval.
Semmi gond a gyerekeddel. Egyszerűen túl gyakran méred. Elèg hat hetes korig hetente. Utàna meg havonta. Van, aki mèg ilyen gyakra sem mèri.
Megèrtem, hogy a kezdeti több, mint 10% súlyesès utàn aggódsz. De annak a nyelvfèke volt az oka, és azt màr megoldottàtok. Ne aggódj. Szèpen gyarapodik a gyereked, ne méregesd minden nap. Csak magadat stresszeled vele.
Sose volt mérlegünk... a védőnő ha behívott,ő mérte. Pedig nekünk Budapestre kellett küldeni folyamatosan az adatait a SOTE 1-re.
Ne méregesd,mert stresszel és elmegy a tejed! Gondolom, a babád egészséges. Az enyém nem volt az. Mégse kellett méregetnem naponta!
Csak szoptasd. Nyugi!
Énszerintem a babák először kövérek lesznek, úgy születnek, utána nyúlnak, fogynak.
Nemtom, mennyire tartozik ide, de nekem általánosban volt egy osztálytársam,nagyon alacsony volt, viszont kövér. Szülei el is vitték már orvoshoz, hogy miért nem növekszik a fiuk. Általánosban a srác végig nagyon alacsony volt,és kövér, viszont középsulis korunkban is összefutottam vele, és ott akkor viszont már normális volt a magassága, viszont annyira "megnyúlt", hogy olyan kis beesett vékony lett az arca. Nyugi, nem volt beteg; kipihent, vidám arca volt; határozott, büszke, de kedves hangja. Csak asszem,neki ilyen lett a végleges, normál alkata. Hogy magasabb, de jelentősen vékonyabb, karcsúbb.
Bocsi,ha butaságot írtam,én nem_értek hozzá.
Nem baj, 3 nap alatt elég hízni, nem kell minden nap.
Az enyém nagy súllyal született és agyon paráztattak, mert úgy kezelik, mintha túl kicsi lett volna. Még tápszert is írt az orvos, nehogy gond legyen. Hát, nem nyerte vissza 10 nap alatt a súlyát, de nem paráztam. Pár naponta mindig volt hízás, elég pisis, kakis pelus. Közel 3 hetesen nyerte vissza, de mégis fél kilóval több volt a születésinél 1hónaposan. 2 hónaposan meg már 6 kiló. Most is szokott fogyni, van hogy napokig, összességében mégis megfelelő a gyarapodása, pedig már fogzik, azóta kevesebbet is eszik.
Mi a jo feszkes feneert meregeted allandoan ??
Beteg ?
Egeszsges gyereket NEM KELL NAPONTA MEREGETNI !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!