Mi van akkor ha anyatejes baba heti 1 egész nap csak tápszert kap?
Egybol? Az erdekes.
Az, hogy elfogadja a tapszert, cumit, ki tudja.
Semmi nem fog történni.
Egyébként neked nem biztos, hogy jó ha azokon a napokon se nem szoptatsz, se nem fejsz.
Szoptatás után próbáld még fejni kicsit, hogy több ingert kapjon a melled, így serkenti a több tejtermelésre, és tudsz talán neki vasárnap is anyatejet adni.
A munkában tudnám fejni a mellem és azt utána haza tudnám vinni.
Mit jelent az h cumi zavaros?
Másként kell szopni a cumisüvegből és másképp a ciciből. És mivel az üvegből sokszor könnyebben jö, vannak babaák, akik utána azt preferálják.
Mondjuk én kórházba kerültem egyhetes baba mellől két hétre. Apa és nagymama együttes erővel addig minden alkalommal (de persze főleg első nap) elég nagy ordítások árán tudta csak megetetni a gyereket, mert nem akarta elfogadni a cumit/tápszert. Aztán persze elég éhes lett hozzá. Viszont mikor hazamentem, mintha mi sem történt volna, ott folytattuk - volna, ha lett volna elég tejem... de 3 hós korára újra csak anyatejes lett.
Aztán, ami bökkenő lehet a tervedben, hogy az első időkben főleg, a fejés akár egy órát is eltart (ugyanúgy, mint a szoptatás), amit 3 óránként nem biztos, hogy megoldható egy munkahelyen.
Igen, még nem született meg :)
Sajna fodrász vagyok és muszáj dolgoznom mert elmennek a vendégeim :( így is elmegy nagyon sok. A vendégkőr kialakítás pedig borzasztó nehéz.
Semmi. Nálam is ez szokott lenni más okból. Egy héten egyszer tápszert kap a többi napon anyatejet.
Nálunk működik.
Babám most lesz amúgy 2 hónapos.
Amíg nem született meg én is terveztem mindenfélét de nem lett belőle semmi, főleg nem az első 6 hónapban, amíg csak szopott.
Utána naponta pár órát már ki tudtam hagyni, a mama meg tudta etetni bébiétellel és egy kis lefejt tejjel, nekem se durrant ki a mellem és nem kellett tökölni a fejéssel.
Délutánonként, esténként nem tudnál dolgozni? Fodrászként csak rugalmasabb a dolog, minden napra pár vendég, nem vasárnap egy heti adag. Akár 2 szoptatás közé is beférnek, ha a közelben dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!