11 hónapos babóról van szó. Se reggel ébredés után se nappal nincs neki cici. Nem igényli. Már a darabos ételeket is eszi. Mostanában az éjszakáink brutalisak van h 6x is fel kel . Normálisan nem cicizik csak cumizik. Szìv 3-4 et és alszik is tovább. Van cumija is éjjel nem fogadja el plusz próbáltam h adok neki vizet de az sem vált be .
nov. 14. 09:01
1/9 anonim válasza:
Elveszed és kész. Nincs szüksége éjjel kajára, ez csak egy rossz szokás. Sír pár éjjel, azt ki kell bírni, de pár nap és elfelejti.
nov. 14. 09:36
2/9 anonim válasza:
ha 1x megpróbáltad és nem jött be, nincs min csodálkozni.
Elhatározod, hogy nem adsz. Betartod és ennyi.
Lesz pár nehezebb este, de fogja fogadni, hidd el.
nov. 14. 09:43
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen határozottabb leszek akkor 😅
nov. 14. 09:55
4/9 anonim válasza:
A feleségem úgy oldotta meg, hogy velünk aludt a gyerek, így nem kellett teljesen felébredni hozzá, sőt olyan idősen már megtalálta magának a cicit.
nov. 14. 10:14
5/9 anonim válasza:
Férjed keljen hozzá és vizet vagy semmit se adjon neki. Simogatás, maci, valami más legyen az alvóka, ne a cici.
nov. 14. 10:28
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit fura de ami rajtam volt 1-2 oraig póló azzal szokott aludni napkozben . Minden nap másik. (Nem retkesen ki mondottan ezért veszem fel). Meg beszélem apukával hátha jobban be jönne mint a többi javaslat .
nov. 14. 11:55
7/9 anonim válasza:
Azert 11 honaposan meg elofordulhat az is, hogy tenyleg ehes ejszaka. Az enyem siman evett meg tapszert 2x is, viz nem kellett neki, nem szomjas volt.
Rossz szokasrol beszelhetunk egy 2 eves gyereknel, de ilyenkor meg nem.
nov. 14. 12:45
8/9 anonim válasza:
Igaz én 15 hónapos korában választottam el.
Mese olvasás után egyszerűen nem adtam oda. Sírt, tépte a ruhám, rossz volt, de 40 perc után beletörődött a simogatásba, dúdolásba. Éjszaka gond nélkül elfogadta a vizet, nem sírt, nem kereste a cicit.
Másnap este 10 percig nyűgősködött, de éjszaka mar fel sem kelt.
Harmadik este simán hozzám bújva aludt el.
Azóta csak akkor kelt éjszaka, ha bántotta a foga, vagy valami más baja volt.
nov. 14. 13:09
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h nála ez evés lenne mert 3-4 szivas meg szomj oltásra talán elég de semmi képp evesre. Lelki erő kell ide főképp akkor
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!