Lefejt anyatejet mibe adjátok oda ami nem cumisüveg?
Figyelt kérdés
Olvastam a cumizavarról és nem tudom amit le fejek mibe adjam oda? Még csak 4 napos a babám. Kiskanállal esetleg?nov. 3. 23:34
1/9 anonim válasza:
Nekem a kórházban kellett neki tápszer pótlás, ott fecskendőből kapta. Kis mennyiségnél az a legegyszerűbb szerintem.
3/9 anonim válasza:
Mi az okod rá, hogy fejsz és lefejt tejet adsz neki? Ettől is függ, hogy mi a legjobb megoldás. Valamilyen nehézség van a kicsivel, koraszülött, hipotón stb?
4/9 A kérdező kommentje:
Hogy beinduljon rendesen a tej, azért fejem is.
nov. 4. 10:34
5/9 anonim válasza:
Ebben az esetben azt a plusz tejet inkabb fagyaszd le es ne potolj kulon.
Ha amugy a baba eszik es minden oke, felesleges a potlas.
6/9 anonim válasza:
Teljesen feleslegesen csinálod. A kereset-kínálat nem a fejéstől áll be. Legyen minél többet mellen.
7/9 anonim válasza:
Fecskendő.
Nekünk tápszer is kellett, először fecskendővel adtuk, utána vettem tápszondát és a cici mellé azt vezettem be (szoptanít olcsósított verziója)
2 hónaposan kapott cumisüveget, akkor már nem lett cumizavaros.
8/9 anonim válasza:
6.-nak igaza van, de tudom, hogy nem a kérdésre válaszolt. Tényleg ne fejj. 0-24 legyen cicin és nem lesz gond.
9/9 anonim válasza:
Nekünk ilyenből etették a kórházban, ezt elfogadta, itthon is ilyenből etettük: [link] de igaza van azoknak, akik azt javasolják, ne fejj, hanem legyen állandóan mellen a baba, és beáll a kereslet-kínálat hamarosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!