Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Három napos folyton szopik,...

Három napos folyton szopik, ez baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kisfiam 3 napos. Éjszaka indult be a tejem, azóta letenni sem tudom mert egyből sír és keresi a mellem. Szabad ezt így? Örülök,hogy eszik csak már az anyósom is felidegesített mert szerinte ezt ne hagyjam😩

nov. 3. 08:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, hogy nonstop szopni akar az első hetekben. Majd ahogy erősödik, ügyesedik, egyre gyorsabb lesz és kialakul magától egy napirend... kb. 3 hós korára. De ez a hat hét, a gyermekágyas időszak az elején erről szól, hogy állandóan összebújva vagytok. Mindenki mást meg küldj el és csak az ösztöneidre hallgass. Ne hagyd, hogy bárki az okoskodásával, bűntudatkeltésével vagy elméleteivel elrontsa ezt a szép időszakot, bízz magadban és a babádban.
nov. 3. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
15%

Nyugodj meg, jól csinálod. Anyósod valószínűleg jót akar, segíteni akar neked, csak éppen az ő tudása elavult. A durva kioktatás/elküldés helyett én a beszélgetést javaslom. Amíg a baba a melleden van, beszélgessetek. Kérdezd meg, nála hogyan zajlott a szoptatás. Meddig sikerült szoptatni, hogyan alakult a gyermekágyas időszak, stb. Az idősebbek szívesen osztják meg a tapasztalataikat és értékelik a fiatalok érdeklődését. Te meg majd kiválogatod a számodra hasznos információkat.

Nekem anyukám csecsemőápoló volt mielőtt én megszülettem. Egész mást tanítottak neki, mint a mai ajánlások. Érdekes beszélgetéseink voltak.

nov. 3. 20:06
 13/14 anonim válasza:
Anyóst küld haza! Nem kell neki mindent tudnia!! Te vagy az anyja, majd te tudod és látod, hogy mi a jó a babádnak
nov. 7. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ne hagyd, hogy sírjak, mama, nem lesz nagyobb a tüdőm, nem leszek erősebb, nem leszek bölcsebb.

Ne hagyd, hogy sírjak, mama. Ne hallgass ezekre a megjegyzésekre, a csókjaid nem rontanak el, a mellkasod nem tesz függővé, nem azért teszem, hogy zavarjak.

Ne hagyj sírni, mama csak benned bízhatok, csak a hangodat ismerem, a szagodat, csak rád gondolok, mióta kijöttem a hasadból.

Ne hagyj sírni, mama Ne taníts vigasztalni magam, nincs rá szükségem, mert tudom, hogy mindig számíthatok rád.

Ne hallgass rájuk. Nem rontasz el, ha válaszolsz a sírásomra. Nem azèrt kérek vigasztalást éjszaka, hogy zavarjak, kereslek, mert szükségem van rád, mert nem értem ezt a világot, amiben élünk, mert még csak szeretni tanulok.

Ne taníts meg ilyen fiatalon sírni, szenvedni, magányt érezni.

Meg fogom tanulni, ígérem. Egy nap tényleg szenvedni fogok, és a sírásom nem azèrt lesz, hogy felvegyèl vagy szoptassàl, egy nap majd felnőttként sírok, és nem fogsz tudni megvigasztalni.

Azon a napon egyszerűbb napokra szeretnék emlékezni. Napok, amikor a szüleim megcsókoltak, és csak ezèrt hagytam abba a sírást. Azok a napok nem jönnek vissza, és ha soha nem lennének, nem fogok tudni mire emlékezni.

Ne hagyd, hogy sírjak, mama......"

nov. 11. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!