Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Három napos folyton szopik,...

Három napos folyton szopik, ez baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kisfiam 3 napos. Éjszaka indult be a tejem, azóta letenni sem tudom mert egyből sír és keresi a mellem. Szabad ezt így? Örülök,hogy eszik csak már az anyósom is felidegesített mert szerinte ezt ne hagyjam😩

nov. 3. 08:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy baj, nehogy hallgass anyosodra.

Most indul be a kereslet kínálat.

Készülj fel, hogy az elso időszak szinte csak a szoptatásrol fog szólni.

Ha igény szerinti szoptatott lesz(tehát nem óra szerint fogod szoptatni, akkor sokat fog mellre keredzkedni)

nov. 3. 08:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretném óra szerint szoptatni, engem nem zavar még ha fáj is szívesen szoptatós én tökre örültem,hogy végre eszik erre jön már most anyós felől a sok kéretlen tanács, és még csak három napos a gyermek.
nov. 3. 08:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyóst küld haza, semmi köze ahhoz hogyan szoptatsz. Egyáltalán minek kell az orrára kötni? Vagy ott fekszik melletted?
nov. 3. 08:51
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
3 napos hogyne csüngne már a cicin.. Küld el anyóst..
nov. 3. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyóst el kell küldeni melegebb éghajlatra. Az enyém is állandóan magyarázott, akármit csináltam, hogy ezt nem szabad, hozzászokik, azt nem szabad, hozzászokik. De tényleg, akármit csináltam nem szabad.
nov. 3. 09:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 3 napos a gyerek gondolom nem áll feletted és nézi ahogy szoptatsz.

Ha kérdezi hogy eszik-e mond hogy igen.

Ennyi. Se több se kevesebb.

nov. 3. 09:36
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Hú, de utálom ezt a fajta anyóst. Egyszer majd azt is megmondja, hogy elrontod a gyereket, ha nem ridegtartásban akarod nevelni. 🙄
nov. 3. 10:28
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nem hogy nem baj, ennek így kell lennie! Megnyugtatja, szaporítja magának a tejet, kapcsolódik veled, stb. Eddig állandó kontaktban volt veled, miért kéne ennek azonnal változnia, csak mert már idekint van? :) Anyósod egyszerűen maradi elveket vall, ahogy a szüleink nagyrésze. Ők még más tanácsokat kaptak, más elvek mentén nőttünk mi fel. El kell fogadni, de nekik is meg kell tanulni, hogy a világ változik. Ez valakinek tök jól megy, valaki meg sz*rik rá. Engem már az is idegesített, hogy anyukám csak rácsodálkozott mindenre (értsd napi 20 megjegyzés kb.), hogy nálu(n)k még mennyire máshogy volt. :D Pedig nem tanács osztogatás volt ebben, inkább csak amolyan emlékfeltörések. Anyósomat meg hagyjuk is... őt a férjem állította le mindig, hogy a mi dolgunk, majd mi tudjuk, így is küzdök a szoptatásért, nem teáztatunk cumisüvegből, nem hagyjuk sírni, hogy megtanulja, hogy éjjel aludni kell és nem enni, stb.
nov. 3. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is sokat lógott a cicin, én is kaptam a remek tanácsokat, hogy ez hülyeség, sosem fogom leszoktatni magamról (igen, valószínűleg érettségi előtt is megszoptatom majd, mondtam az ilyen kijelentésekre)

Aztán 15 hónapos korában egyik napról a másikra elvettem tőle a cicit, mert már zavart a sok fogacska... 2 éjszaka alatt el is felejtette, hogy létezik a cici.

Mist 21 hónapos.

nov. 3. 13:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Küld el anyóst a .... vagy ha olyan mutass neki pár cikket argy újszülött szoptatásáról. Nálunk az elsőnél anyám és anyósom is ilyen volt, idepofátlankodtak az első héten, mikor világomat nem.tudtam még, hogy ők segítenek, aztán csak jöttek a hülyeségeikkel,.hogy 2 etetés között teáztassam meg biztos gyenge/kevés a tejem. Jól tettem,.hogy nem hallgattam rájuk,.2 évig tudtam szoptatni, makd a másodikat ugyanígy, a harmadikat most fél éve szoptatom. Aztán màr nem sápítoztak, mikor 1 hósan megmérte a védőnő és a gyerek majd 1kg magáta szedett egyből csend lett 😅
nov. 3. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!