16 napos kisfiam folyton tüszög. Mitöl lehet?
Figyelt kérdés
Pontosabban amiota megszületett azota tuszög folyamatosan.Én allergiás vagyok a parlagfüre lehet ő is az?Lehet hülyeséget irtam de kérlek segitsetek mitöl lehet??2013. aug. 19. 08:51
1/3 anonim válasza:
Teljesen normális azt hiszem a kórházba úgy mondták h így tisztul. Nem megfázástól és allergiától vagy nyugi. :)
2/3 anonim válasza:
Nem biztos,tehát nem mindig az orr tisztulásáról van szó
Pici babáknál az illatok,por,stb is kiválthatja
Lehet ez a ruha öblítőjétől,anya dezodorjától,apa testszagától
stb
Az ő orruk az ilyesmikre még így reagál
Nemkell aggódni.Ahogy növekszik,megszokja az orrocskája,pontosabban a benne lévő csillószőrök;.. az ilyesmi illatokat
Ne gondolj az allergiára.Mivel te allergiás vagy,ő valószínűleg immunis rá.A szervezeted által,és a tejcsi által
Pl:, amilyen betegségeken átmentél életedben,az immunrendszerednek van ellenanyaga rá,amit a tejcsivel átadsz neki is.Ezért erősebb az anyatejes babák szervezete
3/3 A kérdező kommentje:
Köszike a választ egy picit megnyugottam :-)
2013. aug. 19. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!