3 napos kisbabám orra be van dugulva folyton, ez normális, veszélyes, mit tehetnék?
1-es te is irtal most baromsagot...olvass utana,egy ujszulott nem tud lelegezni a szajan csak az orran.
Egyebkent nem lesz baja,ne felj.gratulalok a picihez.
Ha zavarja, akkor sírni fog. Márcsak azért is, mert nem tud egyébként szájlégzésre váltani és sírva tud szájon át lélegezni.
A kislányommal az első napunkat külön töltöttük, amikor megkaptam iszonyatosan szörcsögött, folyt az orra és nagyon horkolt. Én úgy éreztem ez nem oké. A csecsemős kétszer visszaküldött a szobánkban, hogy ez csak a magzatvíz maradéka, majd javul. Nem tudott sem aludni, sem szopizni, így harmadszorra már nyomatékosan kértem, hogy segítsen. Leszívta az orrából aznap este kétszer is a váladékot, amitől ha nem is lett minden tökéletes hirtelen, de sokat javult.
Szóval ha azt látod, hogy zavarja, akkor szívd ki az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!