3 hetes babánál milyen ez a gyarapodás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 hét 1 napos a kisbabám. Kizárólag anyatejes. Aggódok a súlygyarapodása miatt, első gyerek, nincs tapasztalatom. Születési súlya 3420 g. Kórházból hazaengedve esett a súlya 3250 g-ra. 3 hetes volt tegnap, súlya meztelenül 3460 g. Nem kevés ez? Szopi után elégedetten elalszik. Nagyon hasfájós egyébként.
okt. 24. 14:21
1/5 A kérdező kommentje:
-most szoptatás után mértem 3550 grammot..
okt. 24. 14:40
2/5 anonim válasza:
Ne méregesd
Ha van elég kakis és pisis pelus feleslegesen stresszeled magad
3/5 anonim válasza:
Kicsit keveske. De ez orvosi kompetencia szerintem mar.
Havi 400 gramm volna a minimum hizas, persze lehet megvan 1 het alatt meg ennyi, nem tudom.
4/5 anonim válasza:
A korhazba 5 kor kitoljak a piciket az anyukakhoz tisztaba rakva, es 8 kor vissza viszik es pelenkaba merik le a babakat. Mindig ugyan abba az idobe. Erdemes ezen az elmeleten meregetni
5/5 anonim válasza:
Nem kevés, mert 2 két alatt kell visszanyerni a születési súlyát. Onnan kell gyarapodnia, de ha van elég pisis, kakis pelus, nem kell aggódni. Ha parás vagy, mérd meg néha evés előtt és után, mert én például másból nem tudnám, hogy eszik-e, jön-e egyáltalán belőle vagy csak lóg rajta.(Jó, az enyém balhét csapna, ha nem, de nem minden baba olyan haspók.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!