Ki,hogyan élte meg az első szoptatást az újszülöttjével?
Életem legfájdalmasabb élménye volt!
Mintha két izzó satuba fogták volna a bimbómat és le akarták volna tépni.
Sajnos nem volt elég tejem, de szerencsére 2 hét után tápszeres lett a pici, így túléltük mindketten.
Nekem olyan volt, mintha mindig ezt csináltam volna. Tök ösztönből jött.
Nem fájt, egyből ráéreztünk.
Kb 1 hét után viszont sírtam minden alkalommal, annyira durván fájt. Ott ha csak belegondoltam, hogy szoptatás jön, gyomorgörcsöm lett.
Kb 1 hónapig tartott ez.
Meg a korhazban nem fajt. Aztan itthon egy darabig nem tudtam szoptatni mivel begyulladt a mellem. Fejnem kellett, plusz tapszert kapott.
Kesobb mikor erore kapott, mar cicibol evett, nem kellett fejnem. Na ott az elso heten fel percig fajt amikor elkezdte, azota nem. Most 8 hetes.
Az elsőre konkrétan nem emlékszem 😀
Anyukám volt velem az aranyóra alatt, már mikor a kezébe adták, míg engem "rendbetettek" (küret, öltés stb.) kereste a cicit, úgyhogy a szülésznő egyből a mellemre tette. Ezt viszont anyukám mesélte, mert én annyira kimerült voltam, hogy csak homályos emlékképeim vannak 😊
A következő már egy kis pihi után volt, egész jól ment, az még nem is fájt, de utána gyorsan véresre szopta mindkét mellbimbómat, szóval úgy voltam vele, mint a 6. válaszoló... a bimbóvédővel nem boldogultunk, így majdnem feladtam, de szerencsére kitartottam, és pár hét után teljesen rendbejöttem és a a fiam us finomított a technikán 😃 (Most 2 múlt, és este még mindig cicin alszik el).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!