Az kimaradt, hogy főleg a cumisüveg akkor kerülne elő, amikor apukája vigyáz rá pár óráig, így az esetek többségében a szoptatás lenne a fő.
okt. 14. 17:31
2/8 anonim válasza:
Cumizavar barmikor kialakulhat, lehet 1 nap, de lehet 2 honap utan is, viszont nem minden babat erint.
Elso gyermekemet 1 eves koraig szoptattam es mellette kapott cumisuvegbol is lefejt tejet rendszeresen, minden gond nelkul.
Masodik gyermekem osszesen 3x kapott cumisuvegbol tejet 2 nap alatt, ezutan olyan cumizavaros lett, hogy majdnem ott akkor ra is ment a szoptatas. 3 hetes kinlodas volt, mire ujra normalisan szopizott. En se gondoltam volna, hogy ez problema lesz. 🤷♀️
Szoval nem tudni, de benne van a pakliban igen.
okt. 14. 17:34
3/8 anonim válasza:
Az én gyerekemet sem érdekelte honnan jön a tej, csak jöjjön.
Főleg az első 1-2 hónapban kapott sokszor lefejt tejet a mell mellé, mert elég nyomin indult a szoptatás.
Sosem zavarta, 15 hónapos koráig szopott.
Most 20 hónapos.
okt. 14. 17:54
4/8 anonim válasza:
Nálunk kialakult a cumizavar. Kényszerből kapott időnként cumisüveget (nem volt más választás) 4 hónapos korára kezdett cunizacaros lenni, de 7 hónapos koráig még próbálkoztunk. Onnantól teljes elutasítás volt.
okt. 14. 18:14
5/8 anonim válasza:
Nálunk semmi baja nem lett bár sajnos nekem egy betegség miatt nem szoptatthattam tovább, és elapadt a tejem később nem tudtuk visszahozni a tejet, de míg szoptattam addig vegyesen kapta. Ez random. Van amelyik baba cumizavaros lesz és van amelyik nem.
okt. 14. 19:47
6/8 anonim válasza:
Nekem ugyanaz volt mint a 4-esnél, csak kb 3 hónapos korában lett cumizavaros és 4.5 hónapos koráig szoptattam.
okt. 14. 21:52
7/8 anonim válasza:
Az enyém 8hetes, szoptatom. Kb.2hetes kora óta kap cumit alváshoz, elfogadja. Elinte néha a mellemet is úgy használta, mintha cumi lenne, de hamar elkülönítette. Cumisüveget kb.2hete használtunk először. A tejet simán issza belőle, de mást nem. Vagyis csak vizet próbáltam, de kudarccal végződött. "Nem tudja", hogy kell szívni, de kiköpni se(a tejest sose akarja, szóval eddig nem derült ki, hogy tudná-e). Öklendezik, félrenyeli, szóval nem erőltetem többet. Nem az üveget nem fogadja el.
okt. 14. 22:10
8/8 anonim válasza:
Nálunk nem volt gond,volt cici és cumisüvegből is lefejt tej.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!