Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák! Nektek...

Szoptatós anyukák! Nektek mikor jött meg a mensi és rendszeres is lett szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
A kisbabám 2 hónapos, csak anyatejes és tegnap egy fél napig vèreztem. Azt gondoltam mensi lesz, de dèlutànra meg mintha elvàgtàk volna, azóta egy csepp sem volt. Akkor ez most menstruációnak számit?

szept. 30. 09:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem az első gyereknél 9 hónapos korában, a másodiknál csak 17 hónapos korában jött meg először.

Mindenkinél más. Van akinek már 2 hónap után, van akinek csak a szoptatás abbahagyása után jön meg. Ez is normális, meg az is

szept. 30. 10:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Elsőnél 8 héttel szülés után, másodiknál 5 hónappal. Egyből rendszeres lett és még évekig szoptattam.
szept. 30. 10:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Elsőnél 4 hónapos volt a kicsi, másodiknál majdnem 5 hónapos. Mindkétszer beállt egyből.
szept. 30. 10:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapig szoptattam, addig egyáltalán nem jött meg a menzeszem. Ahogy abbahagytam, 1 hónapra rá megjött és rögtön be is állt rendszeresre.
szept. 30. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:

4 hónappal szülés után jött meg, azóta is pontosan 28 naponta.

Több mint 2 évig szoptattam

szept. 30. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
10 hónap után. Hát, 3 évig szoptattam, úgyhogy volt ideje kb rendeződni
szept. 30. 12:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Elsőnél 10 hónapos korában jött meg először, de nem állt be amíg éjszakára nem választottam le teljesen (~18 hónaposan). Addig ilyen hol volt- hol nem volt mesebeli, kiszámíthatatlan jelenség volt :D

A másodiknál nem tudom, mert ott szülés után nem sokkal spirált rakattam fel. Vártam és vártam, mert mondták, hogy úgy mégis csak jobb, ha vérzés alatt helyezik fel, de 5 hónapos volt a kicsi, amikor úgy voltam vele, hogy nem várok tovább, ki tudja, meddig kéne türelmesnek lennem, szóval meh, felrakattam. Azóta nem jelentkezett semmi hasonló. 2 éves lesz lassan a kicsi, még mindig aktívan szopizik. Az életem szép és könnyű így :D

szept. 30. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Az elsőnél 15 hónap után, de volt, amikor kimaradt. A második most ennyi idős és még nem jött meg (szorgalmasan tesztelgetek, szóval nem a terhesség miatt). Enyhe vérezgetés mindkét gyereknél volt szoptatás alatt.
szept. 30. 14:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Ti mind nagyon szerencsések vagytok csajok. Én nem tudom ez nâlam mi volt, azóta se vèrzek. Fél napos mensi? 😅 Remènykedtem hogy szoptatàs alatt megùszom egy ideig legalàbb.
szept. 30. 14:33
 10/13 anonim ***** válasza:

4 hónappal szülés után.

Császáros voltál?

Többen írták én is tapasztaltam egy visszatérő vérzést ami nem a menstruáció volt.

szept. 30. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!