3 hetes a babám, szoptatom ( amikor tudom, mert délutánra, estére rendszeresen elfogy a tejem sajnos) próbáltam a teát, két hét után már rá sem tudtam nézni, most golyókat szedek, mennyi idő után hatnak? Szoptatás alatt lehet narancsot enni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 17:24
1/4 anonim válasza:
Elvileg a homeos bogyok néhány nap alatt hatnak. Én ettem narancsot. Egyél, ha úgy érzed kívánod, de csak keveset és figyeld a babád, nehogy fájjon a pocija. Tejserkentésre próbálhatsz sok levest enni. Nekem nagyon bejön az alkoholmentes sör (Holsten ízesített). Madártej, stb. Nem kell mindig ugyanazt inni, nem csodálom, hogy egy idő után besokalltál tőle! :) Nyugi, pihenj minél többet, ha idegeskedsz nem lesz tejed. Ne görcsölj! Ha van van, ha nincs akkor sem dől össze a világ!
Boldog babázást!
2/4 anonim válasza:
próbáld sűrübben mellre tenni a babát,az is fokozza a tejtermelést
3/4 anonim válasza:
A legjobb megoldás ha sokat pihensz és nem idegeskedsz.nekem 4 hetes lányom van és hogy legyen tejcsink Maci kávét,szopis teát,homeós gogyót szedek de pihenni egy 2éves mellett majdnem lehetetlen.Ha este kevesebb akkor szopi után próbálj fejni.Sok sikert.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat, megpróbálom a narancsot, meglátjuk babóca mit szól hozzá. A Maci kávé jó ötlet :)
2009. márc. 16. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!