Alacsony LH, de rendszeres menstruáció esetén vajon van peteérés? Szoptatok.
Még szoptatok(10 hónapost), de lassan szeretnénk még egy babát. Harmadjára jött meg viszonylag rendszeresen, de gyengébb mint az első terhesség előtt. Néztem LH tesztet azt hiszem időben, és volt is egy "maximum" nap, de messze nem volt olyan erős mint a kontroll csík.
Akkor hogyhogy megjön rendszeresen? Másnak is volt így? Vagy nagyobb az esély hogy csalóka a teszt? (pl több folyadékot ittam vagy ilyesmi). Délben csináltam ahogy kell.
Milyen érzékeny az lh teszt nekem a 20-25 ösön alig volt valami csak a 15 lett +.
Ugyan abból a vizeletből 2 különböző lh teszt
Abszolút türelem van, csak szeretem tudni hogy működik a női test. :) Nem az ovuláció hiánya lep meg, hanem hogy mitől van mégis menstruáció?
Érdekes, hogy ennyire eltérnek a tesztek! Köszi a képet, meg fogom nézni, milyet használtam, köszi a képet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!