Szülés utáni első menzesz nálatok hogy jelentkezett? Azonnal rendszeres volt, vagy csak idővel állt helyre?
Sziasztok Anyucik! :)
Első babás anyuka vagyok, az én picikém 14-én lesz 4 hónapos. Sajnos szülés közben komplikáció lépett fel, sürgősségi császár lett a vége. 1-2 napig szoptattam a csöppséget, majd újabb gond jött elő, fertőzést kaptam a kórházba és elvették tőlem a pici babám, őt haza küldték, én maradtam, több, mint egy hetet a kórházban. A tejem elapadt, többé már nem tudtam szoptatni. Szeptemberben szültem, novemberben jelentezett újra a menzeszem, nagyonerős menzesz volt, decemerben szintén "megjött", ez már normális menzesz volt. Most már január van és még mindig várom a menzeszem, több, mint két hete késik, ez normális lehet vagy problémát jelezhet? Igen, tudom, nem jelentősen sok hetet/hónapot késik, és terészetesen ha nem jelentkezik 1-2 héten belül felkeresem a nőgyógyászom, de addigis kíváncsi lennék a véleményetekre! :)
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekem is egyből rendszeres volt,de úgy tudom, hogy ez nagyon eltérő.
Van esély rá amúgy, hogy újra terhes vagy?
Uhh.. értem.. köszönöm.
A terhességre nincs esély, minden együttlét alkalmával vigyáztunk.
Bár szeretnénk kistesót, de ő még várat picit magára :)
Teszt?
Bekem az első 1 nap volt
Aztán 45 napra jött egy rendes átlagerőa 4-5 napos
Majd 26 napra egy rendeS 4 napos
Mad a 28. Napon pozitívat teszteltem / terveztük/
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Elnézést, ha rosszul fogalmaztam, nem megszakításos "védekezés" volt, ezért is éreztem teljesen biztosnak, hogy nem lehet terhesség az ok. De mostmár mindenképp csinálok tesztet :) Biztos, ami biztos :)
Rettentő meglepő lenne, ha a teszt poztív lenne, bár imádom a tüneményes kicsi babám, még is az "egyik kicsi, a másik pici" élethelyzet kicsit "ijesztőnek" tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!