Ha teherbe estem, lehet baja a babának attól, ha még rendszeresen szoptatok?
A barátnőm is szoptatott terhessége alatt én neki megindult a szülés nem tudom h. ez miatt-e vagy nem.
mondjuk a 38. hétre szült.
én megkérdeznék egy dokit a helyedben.
Sok sikert!
Van néhány eset, amikor ellenjavallt lehet a terhesség alatti szoptatás, de általánosságban nem tilos.
Ha aggódsz, kérdezz meg erről egy szoptatási tanácsadót vagy szaktanácsadót (is), ők ki fognak kérdezni az előzményekről és a mostani körülményeidről és elmondják a javaslataikat.
A nőgyógyászod véleménye is számít, bár az a tapasztalat, hogy az orvosok gyakran a feltétlen elválasztást javasolják, biztos ami biztos alapon. Néha tényleg így a jobb, de az orvosoknak nem tanítanak a szoptatásról az egyetemen, úgyhogy kizárólag az ő véleményükre adni (szerintem) kevés. A legideálisabb, ha hárman (orvos, szopis és te) együttműködve találjátok meg a számodra megfelelő megoldást.
Vaklárma volt, teszteltem és sajnos negatív lett. Pedig azt hittem már végeztem a tesztelgetéssel... :-(
Csak annyira furcsa volt, hogy már 5. napja csak maszatolgatok és még mindig nem jött meg rendesen. De úgy látszik normális, hogy szoptatás alatt ennyire össze-vissza van meg.
Sziasztok
Hihetetlen, de pozitivat teszteltem! Raadasul epp egy nyaralas kozepen vagyunk, ugyhogy eselyem sincs dokihoz menni. De bizom benne, hogyha megfogant a pici akkor maradni is akar velunk es nem lesz gond a kesobbiekben sem.
Leghamarabb jovo het vege fele megyek dokihoz, remelem minden rendben lesz.
reméljuk minden rendben lesz!
gratulalok es sok sikert!
majd ird meg mi van!
Hat sajnos folyamatosan verezgetek, hol barnas hol pedig verszinu. Kicsit felek korai volt az orom. De sajnos nem tudok mit tenni.
Esetleg szedjek magneziumot? Tudok valamit tenni, hogy segitsem a megmaradasat?
A babamaz sajnos emelgetni kell rendesen, porogni korulotte ejjel-nappal, szopik rendszeresen, szoval biztos nem tesz ez jot a magzatnat, de gondolom a legtobb masodik babaz varo kismama igy van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!