Elmehet a tejem, ha pl.8 órát külön töltök a babámtól?
"Szét fog durranni" a melled. Viccen kívül, 8 óra baromi sok, feszülni, folyni fog, bekeményedik. Kézi pumpával sem tudsz majd elvonulni fejni? Mondjuk a wc-be? Legalább annyit kellene fejned, hogy ne feszüljenek a melleid.
Nekem KRESZ vizsga miatt kellett anyukámra bíznom az akkor 3 hónapos babám, kb 6-7 órát voltam távol, mert utaznom kellett elég sokat, de a végére már majdnem sírtam a fájdalomtól.
S, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem, nem fog elapadni a tejed.
4 hónapos volt pont a lányom, mikor egy műtétre be kellett feküdnöm. Reggeltől estig.
100% anyatejes volt.
Egyáltalán nem ment el a tejem. Sőt, nekem még csak szét sem durrant.
Reggel megszoptattam, majd mikor este hazaértem újra mellre tettem mintha mi sem történt volna.
Amikor 5 hónapos volt a babám volt egy műtetem, 3 napig kórházban voltam, nem szoptathattam, mégsem ment el a tejem, pedig még csak nem is 100% anyatejes baba volt, korábban is kevés volt a tejem.
Nyilván fejtem közben. A műtét napján kB 8 óra volt napközben a leghosszabb idő ami eltelt két fejés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!