Nem merem leszoktatni a szoptatásról a gyerekem. Másoknak is nehéz elfogadni?
15 hónapos kisfiam még szopik.
Igazából nekem kényelmes, igaz még sokszor van cicin.
Több okból kifolyólag sem tudom leszoktatni.
1. Fiam nagyon szereti
2. Félek, hogy brutálisan csúnya lesz.
Amikor az első gyerekemet szoktattam le, kb. depressziós lettem, mivel annyira nehezen viseltem.
Egyrész mert nem volt meg többet a közelség a lányommal, másrészt pedig nagyon nehéz volt elfogadni, hogy kezd elfogyni a mellem.
A szép formás szoptatós melleim napról napra egyre rondábbak és kisebbek lettek… igaz akkor még fogytam minusz 4kg-ot a súlyomból.
Most pedig előre félek ettől, ráadásul a második szoptatás mégjobban megsínyli.
Tudom, hogy ezzel nem kéne foglalkoznom, a lényeg az egészség, de rengeteget ront az önbizalmamom, a szexuális hozzáállásomon, mert tudom, hogy ezt kb. egy férfinek sem lenne izgató és a férjem is csak elviseli.
Pénzem nincs egyelőre megcsináltatni…
Egyébként semmi mással nincs problémám egyelőre,fiatalos tinialkat vagyok, a fenekem, comm is formás, nincsen narancsbőröm, szép arcom és hajam van, csak a melleim kritikán aluliak.
Igazából ahogy látom itt gyakorin, az mindegy, hogy egy nő csinos és szép, ha nincsen szexi cici mellé… mert egy nő attól nő, ha van mell is hozzá. Hát akkor én nem vagyok nő…
Köszi előre is a válaszokat. :)
30/N
Azt nem értem, hova sietsz az elválasztással, de igazából nem ez a lényeg, mert ugyanez lesz, mindegy mikor állsz neki.
Miért érdekel idegen emberek ítélkezése? Tényleg ennyire zavar magadtól, hogy milyen lesz, vagy csak túlságosan sokszor olvastad a neten, hogy ez gáz? A párodnak mi a véleménye?
Az egy dolog, ha nem tetszik a saját melled, de a szoptatás úgyis csak egy ideiglenes megoldás, nem? Vagy addig szoptatod, míg nem lesz pénzed megműttetni? Érdekes terv...
Amúgy az én fiam mindjárt kettő lesz, reggel-este még szopik, de a mellemre szerintem már semmi hatással nincs ez (ha néha nem látnék kis fehér cseppeket rajta szoptatás után, akkor simán azt hinném, hogy csak hobbiból szopik, már nem is jön belőle semmi 😀).
Most mi itt a kérdés ebben?
A gyereknek valamikor lekell szoknia róla ez tény amit te is tudsz. Tök minegy, hogy most vagy 1 év múlva. Annyit nyersz vele, hogy akkor 1 év múlva fog lógni, de innentől stresszelni fogsz rajta. Ez egy természetes dolog ami ellen annyit tehetsz, hogy megcsináltatod, de nincs rá pénzed így kár is ezen gondolkodnod. Fogadd el magad és kész.
Hol van itt a testképzavar?
Nem tudom itt melyik nő szeretne szottyadt apró melleket lekonyuló mellbimbókkal amikor még fiatal…
Azt hittem, a gyerekről szól a kérdés, mert a kora alapján még nem kell leszoktatni.
Vajon mindvégig, amíg szoptatsz megmarad a melled? Ha akár szoptatnád is 3 évig, a végén csak alszik rajta, akkor már nem nagyon van benne tej.
Ki látja a melled rajtad és a férjeden kívül? Melltartóban hogy néz(ett) ki?
A gyerek előbb-utóbb abbahagyja a szoptatást és akkor változik a melled, ezt kitolhatod, de nem változtathat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!