Nem merem leszoktatni a szoptatásról a gyerekem. Másoknak is nehéz elfogadni?
15 hónapos kisfiam még szopik.
Igazából nekem kényelmes, igaz még sokszor van cicin.
Több okból kifolyólag sem tudom leszoktatni.
1. Fiam nagyon szereti
2. Félek, hogy brutálisan csúnya lesz.
Amikor az első gyerekemet szoktattam le, kb. depressziós lettem, mivel annyira nehezen viseltem.
Egyrész mert nem volt meg többet a közelség a lányommal, másrészt pedig nagyon nehéz volt elfogadni, hogy kezd elfogyni a mellem.
A szép formás szoptatós melleim napról napra egyre rondábbak és kisebbek lettek… igaz akkor még fogytam minusz 4kg-ot a súlyomból.
Most pedig előre félek ettől, ráadásul a második szoptatás mégjobban megsínyli.
Tudom, hogy ezzel nem kéne foglalkoznom, a lényeg az egészség, de rengeteget ront az önbizalmamom, a szexuális hozzáállásomon, mert tudom, hogy ezt kb. egy férfinek sem lenne izgató és a férjem is csak elviseli.
Pénzem nincs egyelőre megcsináltatni…
Egyébként semmi mással nincs problémám egyelőre,fiatalos tinialkat vagyok, a fenekem, comm is formás, nincsen narancsbőröm, szép arcom és hajam van, csak a melleim kritikán aluliak.
Igazából ahogy látom itt gyakorin, az mindegy, hogy egy nő csinos és szép, ha nincsen szexi cici mellé… mert egy nő attól nő, ha van mell is hozzá. Hát akkor én nem vagyok nő…
Köszi előre is a válaszokat. :)
30/N
Nagyon szigorú vagy önmagaddal.
Amúgy nem biztos, hogy a legjobb forrás a tekintetben, hogy milyen egy jó nő, a gyakori…. Ez eleve is teljesen szubjektív.
Ettől függetlenül 15 hósan még teljesen normális, hogy szopizik. Unokahúgom mindjárt betölti a 2-t és még szopizik, bár már nyilván régóta eszik mást is, így csak kiegészítő jelleggel.
Hat akkor en se vagyok no, soha nem is voltam, mert konkretan tinikorom ota ocsmany, nagy, logos mellem van 🤣
Terhesseg utan csak rosszabb lett.
Hat ez van. Engem is zavar, mindig is zavart, de nem latom, hogy mikor is tudnam megcsinaltatni, igy ezzel kell elnem, ez jutott. Kicseszett velem a termeszet mert soha nem is nezett ki jol.
Vagy, 2-3 évente szülsz egy másik gyereket.
Nem a gátlásaiddal van probléma, mindenkinek van valami baja magával. Az a probléma, hogy a gyerekedet arra használod, hogy fenntartson egy látszatot. Neked pszichológus kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!