Szoptatás közben legtöbbször mit nézel?
Bármennyire is káros, kütyüt.
Tévét amúgy sem néztem.
A gyereket -bármennyire is szeretem- 1-1,5 órán át nézni azért elég ingerszegény, márpedig az első bő negyed évben eddig tartott egy-egy szoptatás. A nyomtatott könyv a pózból adódóan kivitelezhetetlen volt, így maradt a kütyü.
Ahogy nőtt és ügyesedett, a szoptatás ideje is rövidült, az az 5-10 perc már simán gyereknézős. Most már csak a délutáni altatós szoptatásnál van néha kütyü.
E-book olvasón könyveket olvastam vagy gagyi és kevésbé gagyi sorozatokat néztem a telefonon (Életem értelmei, Férjek gyöngye, Így jártam anyátokkal)
Vagy kamaszkorom agyzsibbasztó rajzfilmjeit néztem újra (South Park, Family guy, Texas királyai, Simpson család)
Ennyire volt agyam. Értelmesebb műsorokat, filmeket az első 1-2 hónapban nem fogtam fel :)
De az olvasás mindig jól esett.
Az elso par honapban megneztem a Hegyi doktor osszes reszet ketszer 😂
Utoljra kiskoromban lattam.
Ezt csak az ertheti aki szoptat, es akar a nap 20 orajaban is, plane az elejen.
Én "megfogadtam", hogy nem nyomkodok semmit, amíg szoptatok, amúgy is van rá bőven időm, lehetőségem, semmi fontos nincs a telón. Örülök, hogy sikerült ezt tartanom, vagy a gyereket néztem, vagy csak néztem ki a fejemből, szerintem erre szüksége lenne mindenkinek.
Két gyerekem van, mindkettőt majdnem 2 éves koráig szoptattam, most jön a 3. Itt már persze sokszor nem lesz időm bámulni, ott lesznek a nagyok. 🙂
En is megfogadtam, hogy nem nyomkodok/nezek semmit szoptatas kozben, de lett egy olyan babam, aki 6 heten keresztul napi 18 orat toltott cicin. Csak addig keltem fel, amig pisiltem vagy nagyon gyorsan bekaptam par falatot, de amint levalasztottam, keservesen sirt. Kesobb fokozatosan lett jobb, de mindig is sokat toltott cicin. Kb olyan 6 hos korara ertunk csak el oda, hogy 1,5-2 orankent kerte 10-20 percre, szoval nagyon sok ido volt, mire lett valamifele rendszer.
Meg is orultem volna, ha csak a plafont bamulom 🤣Viszont ha neztem, hallgattam is valamit, akkor fulhallgatoval, nem akartam zavarni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!