Mennyire gyakori az, hogy az első trimeszterben minden tünet, előjel nélkül történik vetélés? Vagy legtöbbször tud róla az ember (rosszullét, görcs, vérzés, stb.)?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 12:25
1/5 anonim válasza:
Sajnos elég gyakori. A terhességek 5-10%-a végződik missed ab-al, ez kb a vetélések 20%-a.
2/5 anonim válasza:
2 vetélésből 2 minden jel nélkül történt!azaz nem fejlödött vagy elhalt!mind a kettő műszeres befejezés lett nálam.
3/5 anonim válasza:
Nekem félidős vetélésnél sem volt tünetem.
4/5 anonim válasza:
Egy ismerősöm volt, akinek volt vetélése, neki 5 is, de ő mind az ötször a genetikai uh-on tudta meg, hogy de hát ez a baba már 1-2 hete nem fejlődik. Nekem meg görcsöm, vérzésem volt, és azt mondták, hogy nem tudják, hogy mi okozza, a baba teljesen jól van. Az Utrogestan sem segített, úgyhogy nem is a progi hiány volt a baj. De jól elvan odabent azóta 16 hetesen.
Ne aggódj ezen előre, terhesség alatt tényleg minden jelenthet mindent.
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom a 4-es válaszolóhoz. Első terhesség: minden előjel nélkül elhalt 8 hetesen. Második terhesség: banázások, vérzések, okot nem találtak, 40. héten egészséges kisfiút szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!