Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy ha lerakom a...

Normális hogy ha lerakom a babám legtöbbször sír?

Figyelt kérdés
1 hónapos, szinte hozzám van ragadva.Azt érzem amint lerakom evett aludt tisztábaraktam ennek ellenére is sir.
febr. 16. 21:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Azt akarja, hogy a közelében légy. Közelségre vágyik, pici még.
febr. 16. 21:23
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Igen, teljesen normális. Újszülött. Ez a dolga
febr. 16. 21:39
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Hordozó kendőbe tedd magadra. Én 6 hónapos koráig nem igen tudtam letenni..
febr. 16. 21:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Itt vagyok neki,nem zavar ha mindig hordoznom kell, de ez nem fogja befolyásolni a fejlödését? Ha 2 -3 hósan se marad meg, nem akar hason lenni se háton egy játszószőnyegen sem, 5 percig sem.
febr. 16. 21:52
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
4, ne izgulj, ahogy nőni fog jobb lesz, ha ott leszel mellette simán el lesz hason, 5 perc pedig elég lesz neki, nem kell órákat hason lenni 😉
febr. 16. 21:55
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem kell órákat hason lennie 🙏 Köszönöm akkor nem aggódom túl a dolgokat előre.
febr. 16. 22:00
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Ne aggódj, alakul minden magától szépen.

Boldog babazast 🙂🙂

febr. 16. 22:04
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

Pont ha kézben van, ha hordozod még hason se kell lennie.

Ezen kívül most épp azt tanulja, hogy mennyit számít ő a világban. Vajon a világ (anya, apa) reagálnak e az ő igényeire (ami most azt, hogy minél többet melletted, biztonságban lenni) és ha igen, hogyan. Ezek az első, primer tapasztalásai, melyekből ahogy nő, építkezik. Ha az első hónapokban azt kapja, hogy az ő igényei nem számítanak, mert csak zavarják anyát, az az üzenet egy életre kihat (kire így, kire úgy)

Egy ennyi idős csecsemőt nem tudsz elkényeztetni azzal, hogy válaszkész vagy a lelki igényeire - mert egy babának is vannak, a kaja, alvás, tiszta pelus hármason kívül is. A határhúzást nem most és nem szeretet megvonással kell kezdeni.

Olvass utána a 4.trimeszter fogalmának!

febr. 16. 22:08
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

3-as vagyok.

Ahogy a következő hozzászóló elmondta, ahogy nő egyre többet letudod tenni.:)

Nem lesz semmi gondja. Tudod hasaltatni is, minden rendben lesz.

Lehet traumatikus volt neki a születés. Ezt csak ti tudjátok.

Nekünk az volt, így én ehhez kapcsoltam a nagyon nagy igényű testi kontaktust, meg a kevés alvást.

De most már természetesen nem ilyen:) megnyugodott, de tény, hogy nagyon anyás, állandóan simogat, puszil, ébredésekkor egy 20 percet összebújunk, viszont el is tud engedni, ha elkell mennem valahova 1-2 órára. Nincs vele gond:)

2,5 éves:)

A lényeg, hogy minél több szeretetet adj neki, az mindenre megoldás:)

febr. 16. 22:19
 10/16 A kérdező kommentje:

Természetesen mindent megteszek hogy jól legyen a babám, sosem hagyom sírni, csak nem tudtam mennyire normális.

Nem szeretem az itélkező embereket 8as. Minden igényére figyelek a babámnak, nem húzok határokat, csak attól féltem hogy a közeljövőben ha sosem tudom lerakni, mikor fog átfordulni, fejet emelni stb.De akkor ez változni fog ahogy nő ahogyan a 9es irta. 100%os figyelmet adok a kisbabámnak.

febr. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!