Felborult a babám alvása és újra gyakran szopizna éjjel, mit tehetnék?
Szeparációs szorongás időszaka van. Plusz mozgásfejlődéssel felébreszti magát. Túlélni lehet.
Én floorbedet használtam ilyenkor (matrac az ágyunk mellett felállásban) és amint belealudt a cicizésbe, tudtam neki cumit adni. Ha 2nél többször ébredt akkor maradtam mellette a földön.
12 hónaposan választottam el, de az alvása csak 3 éves kora után lett normális.
1-2 hete kánikula van, nem lehet hogy szomjas?
Én is felkelek éjjel inni, sőt a 10 éves lányom is aki pedig sosem szokott
Basszus azt olvastam, felborult az apám alvása és újra szopizna.:')
Amúgy nálunk is szoktak lenni ilyen időszakok, de általában pár hét és elmúlnak. Nálunk általában a fog szokta ezt kihozni.
De az is lehet hogy ebben a nagy hőségben szomjas és azért kel.
Ne haragudj, de ez nettó hülyeség. Nalunk másfél éves még mindig szopizik ha igényli. 10 hónapos korában ha jól emlékszem volt olyan hogy alig evett, inkább cicizett. Ugyanúgy fejlődött. Igen, nekem is mondták hogy nem elég tápláló a tej.
Én ezt elengedtem, már kicsit belefáradtam hogy magyarázzak, csak meghallgatom és ennyi. Egyébként az éjszakai tej alapvetően még táplálóbb is mint a nappali mert zsírosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!