Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Valaki csinálta igy? Eddig a...

Valaki csinálta igy? Eddig a lefagyasztott tejből pótoltam esténként az egy hónapos babámnak , na most már ez elfogyott de amíg volt ráálltam arra hogy éjszaka fejek 2x és azzal pótolom másnap este, így átalussza szinte az éjszakát.

Figyelt kérdés

De utána egész nap cicin van. Kb 130ml kéne neki de 50et tudok max ket ciciből kifejnj is, így gondolom emiatt lóg cicin egesz nap hogy néha néha ami termelődik azt kiszopizza. Viszont kezdek kiakadni, lehet önzőn hangzik de se a párommal nem tudok foglalkozni, se a háztartással, megfőzni se tudok, és a legszomorúbb hogy a nagyobb tesóval abszolult nem tudok foglalkozni mert egész nap cicizik. Nyílván ami kivitelezhető cici mellett annyit tudunk fejlesztőket csinálni de azon kivul nem tudok jatszani vele meg semmi. Arra gondoltam hogy tápszondán pótolok neki, és akkor lerövidülnenek az etetések, és fejnék inkább 2óránkent h meglegyen az inger. Mert ezt így én nem bírom. Volt valaki így? Kivitelezhető? Vagy így fixen elmegy a maradek tejem is? Nem hiszem hogy átmeneti a dolog mivel két hete ez van egy mellgyulladás ota nem növekszik az adag csak stagnál , pedig mindent is iszok amit ajánlanak plusz az inger is megvan mivel

Mondom egész nap rajta lóg. Aludni is csak bepisszen néha egy egy kicsit de mire letenném már fent is van és megy cicizni

2024. aug. 3. 04:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt senki nem kerdezte, hogy a súlya hogy alakul. Szóval hízik rendesen?
2024. aug. 3. 22:19
 12/17 A kérdező kommentje:
1015grammot hízott 28nap alatt. Azt mondta védőnő hogy az nagyon jó.meg csodálkozott hogy ilyen sokat.
2024. aug. 5. 19:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Na most már aránylag rendeződött a helyzet. Amit éjszaka fejek azt az esti szopcsik között megkapja így nyugodtak az éjszakák mert hamarabb lefejem magamnak. Annyit most már nincs cicin , gondolom elég neki a tejcsi mert nagyon sokat hízik meg nő.
2024. aug. 5. 19:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja és így tápszert nem kellett még adni mert mindig lett annyi tejcsi lefejve.
2024. aug. 5. 19:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Örülök neki hogy megtudtad oldani.:)
2024. aug. 5. 19:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Nyílván túlgondoltam. De ilyenkor szerintem sokan vannak így :D
2024. aug. 5. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. amíg hízik semmi gond, az én babám is szinte egész nap cicin volt és a nagyobb mellett nagyon nehéz volt, a háztartást sem tudtam ellátni. De ha nem adod fel rendeződik és látom, hogy alakul. Úgyhogy kitartás, ha azt szeretnéd, hogy anyatejes legyen. Nem bántam meg, hogy kibírtam.
2024. aug. 12. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!