Mecsek baby teát hogy adagoljam 3 hetes kisfiamnak? Hányszor ihat, és mekkora adag hatásos?
Nekem 2 hetesen is becuppantotta egyben a 3 deci teát,ezért mindig kb.fél litert főztem,abba 1 filter tea világosra megszínezte és kivettem(5-10 percre hagytam max.)
Édesítőszernek pl.szőlőcukor v.kevés rendes cukor.
A vizet és teát nem nagyon tudod túladagolni.Amennyit igényel a baba annyit adj.
szia! az én kisfiam csak pár milit volt hajlandó inni belőle, igaz, én nem édesítettem. úgy tudom, hogy ebben a korban még nem ajánlott a cukrozás, és a sok tea (decik) sem, mert rontja a baba étvágyát. de tapasztalatom nincs erről.
nekünk két evés között pár korty is segített ebben a korban, összesen napi max fél deci fogyott.sokat pukizott tőle a fiam és hígabb volt a kakija is. (egyébként az útmutatónak megfelelően készítettem el és a maradék jó nagy bögrével én húztam le)
Miért kell a tea? Semmilyen okból nincs szükség rá, pláne nem cukrosan. Csak ártasz vele!!!
Szoptatsz még? Ha igen, akkor ne teát adj neki, hanem tedd mellre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!