Hogyan érjem el, hogy ne haragudjak magamra, mert a kényelmesebb utat választottam?
6 hónapos lesz a babám, eddig kizárólag anyatejes volt. 3 hónappal ezelőtt jött meg először a menzeszem, akkor egész idő alatt szopási sztrájkolt, lefejt tejet sem fogadta el, illetve amit korábban lefagyasztottam azt sem (így ez a továbbiakban sem lehetett B opció), 2. nap nem evés után tápszert kapott. Mikor elmúlt a menzeszem, újra mellre tudtam tenni. A problémám az, hogy 14 naponta jön meg, így kéthetente megy a harc, püföl, üt, vág, azt hittem csak az első két ciklus lesz ilyen, de mindegyiknél elutasító. Most már addig jutottam, hogy a kényelmesebb utat választottam és csak tápszert kap. Viszont fejés mellett is egyre nehezebb fenntartanom a mennyiséget így, hogy két hetente 6 napon át nem hajlandó szopni. Arra gondoltam, hogy elengedem az egész szoptatás dolgot és csak tápszert adok neki. Most már meg sem nyugszik cicin, etetés után is egyből elalszik ha tápit kap.
Rossz anyának is érzem magam közben, hogy nem tudtam ezt 1 éves koráig gördülékenyen megadni neki.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ha 14 naponta megjön, akkor menj dokihoz, valami hormonbajod van.
Rossz/más ízű a te ilyenkor, engedd el ezt az egészet, ez nem rajtad múlt.Pont.
A rossz anyaság nem itt kezdődik.
7
Ha 14 naponta jön meg neki, az nem rendszertelen. 14 naponta, rendszeresen, három hónapja.
Hiába keres másik orvost ezzel akkor se tudnak mit csinálni. Fogamzásgátlót tud felírni, de csak egykomponensűt ami mellett meg az is normális, ha folyamatosan vérzik az ember (ez így benne van a betegtájékoztatóban).
Csak akkor tudnak bármi komolyat csinálni, miután abbahagyta a szoptatást.
Kérdező, nem vagy sz.r anya, örülj, hogy legalább eddig tudtad kizárólagosan szoptatni, sokaknak ennyi ideig sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!